Apopro

Farmakonomens 3 råd mod tør hud

  1.       Husk at rense dit ansigt
  2.       Husk at pleje din krop
  3.       Husk dine hænder

Husk at rense dit ansigt

De fleste af os er gode til at huske at anvende dagcreme eller natcreme, men hvis du ikke først har renset din hud, så får du ikke lige så meget ud af cremen. 

Hvis du er en af dem, som synes, at rens af ansigtet er noget værre vandpjaskeri og tager for lang tid, så er der heldigvis andre muligheder for at få fjernet make-up og partikler fra forurening. 

Sensibio H2O rensevandet fra Bioderma er et ægte kultprodukt elsket at kvinder verden over. Det særlige rensevand indeholder miceller som suger make-up, forurening og andet skidt til sig. 

Det bedste er næsten, at produktet blot hældes på en vatrondel og føres rundt i ansigtet, intet vandpjaskeri er nødvendigt. Derfor er det også hurtigt overstået og du er klar til at påføre din yndlingscreme og få mest muligt ud af den. 

Bioderma Micheller rensevand kan bruges af alle, også af dig med sensitiv hud og øjne. Jeg har ikke set mig tilbage, siden jeg prøvede denne rensevand. Det er et helt igennem fantastisk produkt.

Husk at pleje din krop

Er du ligesom mig også dårlig til at huske at tage body lotion på? Jeg er en rigtig hudpleje-nørd, men jeg glemmer ofte resten af kroppen, så det kun er ansigtet, der får al den lækre pleje. 

Så på med bodylotionen og nyd den luksus det er, at smøre sin krop ind i nogle lækre, plejende produkter.

Har du normal til tør hud, så kan Lipikar Lait bodylotion fra La Roche-Posay stærkt anbefales. Den indeholder karitésmør, som virker genopbyggende på hudens egne barrierer.

Har du tendens til meget tør hud og eksem, så er cremen fra Bioderma Atoderm Intensive til gengæld et godt valg. Den virker beroligende på irriteret og kløende hud, samtidig med at den fugter og plejer huden.

Husk også dine hænder

Vores hænder er altid ekstra udsatte, da de bliver vasket mange gange om dagen og ikke har et beskyttende lag tøj mod vind og vejr. 

Vores hænder bliver derfor hurtigt tørre, og nogen vil opleve at de også begynde at sprække, hvilket er til stor gene og smerte. 

Mange bryder sig ikke om følelsen af fedtede hænder og styrer helst uden om creme på hænderne. Heldigvis findes der håndcremer, som trænger hurtigt ind og ikke fedter. Her kan håndcremen Cicaplast fra La Roche-Posay anbefales.

Den trænger hurtigt ind og danner en beskyttende hinde på hænderne, som ikke føles fedtet. Håndcremen indeholder også kultingrediensen Niacinamid, som virker reparerende på huden.   

Har du brug for hjælp?