Apopro

Sig hej til Danmarks online apotek

Her er menneskene, der hjælper dig bag skærmen

Kontakt dem via kundeservice på chat, e-mail eller telefon

Ansatte i ApoPro

Tine Vestergaard

Tine Vestergaard

Apoteker

Imran Asli Biyik

Imran Asli Biyik

Farmaceut

Kristina Hansen

Kristina Hansen

Farmakonom

Thi Lisa Le

Camilla Lassen Borring

Farmakonom

Thi Lisa Le

Monica Topfer Larsen

Farmakonom

Thi Lisa Le

Patricia Ziebell Thøgersen

Farmakonom

Thi Lisa Le

Mia Siewers Frimann

Farmakonom

Thi Lisa Le

Christina Hyldegård Christiansen

Farmakonom

Thi Lisa Le

Anja Brodersen

Farmakonom

Om ApoPro

ApoPro er Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer.

Vores digitale tilgang giver dig som bruger den mest præcise vejledning i dit køb af recept- og håndkøbsmedicin. Vi vil overføre alt det bedste fra de fysiske apoteker og gøre det digitalt.

Hos ApoPro har du som bruger adgang til direkte rådgivning hos nogle af Danmarks dygtigste farmaceuter og farmakonomer. Vi har brugt budgettet på dygtige farmaceuter og farmakonomer i stedet for husleje. Derfor kan vi tilbyde en målrettet rådgivning igennem chat eller videosamtaler, der i forhold til det traditionelle apotek giver større mulighed for at være personlig og privat på samme tid og dermed sikre en kortere vej til bedring.

Vi dækker et langt større område end fysiske apoteker, fordi vi bringer rådgivningen hjem i stuerne til dig, når du har brug for det. Dertil leverer vi direkte til døren, så du aldrig er afhængig af at skulle møde fysisk op på apoteket. Al medicin købt og bestilt gennem ApoPro bliver desuden kontrolleret og pakket af ApoPro Online Apotek.

Med ApoPro har vi bygget et såkaldt ’intelligent apotek’, der løbende bliver klogere på dig som kunde, og hvor din data skaber grundlag for bedre vejledning, der kan være med til at mindske usikkerhed og ultimativt fejlmedicinering. Hos ApoPro har vi også bygget et arkiv af informationer, som du kan opsøge, når du har brug for det.

Hos ApoPro bekymrer vi os om bæredygtighed. Derfor bestræber vi os på i vores valg af produkter, emballage og transport at træffe valg, der reducerer påvirkningen på miljøet og naturen.

Vi arbejder derfor konstant på at udvide vores sortiment fra samarbejdspartnere, der har fokus på at udvikle produkter og emballage med reduceret miljøpåvirkning.

Til at pakke vores forsendelser, anvender vi FSC-certificeret pap, og til at fylde kasserne ud anvender vi miljøvenligt papfyld i stedet for plastic. Vi prioriterer dog stadig, at vores kunders bestillinger kommer sikkert frem, hvorfor vi ved særligt skrøbelige produkter som f.eks. glas anvender ekstra indpakning.

Foruden miljøvenlig emballage vægter vi også, at vores distributionspartnere lægger vægt på at skåne miljøet. Derfor samarbejder vi bl.a. med Burd Delivery, da deres leveringer er 100% klimakompenserede.

Hos ApoPro ønsker vi at øge gennemsigtigheden i medicinalprodukter og priser på markedet ved at lade dig vælge mellem udvalget af de forskellige mærker, vi udbyder. Desuden har vi altid attraktive priser på de mest populære apoteksvarer og personlige pleje.

Bag ApoPro står Tine Vestergaard, der uddannet farmaceut fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som apoteksfarmaceut og som kvalitetsansvarlig i lægemiddelindustrien. Tine Vestergaard har altid haft drømmen om at blive apoteker, og siden 2015 har hun arbejdet på at etablere ApoPro, der blev en realitet, da Lægemiddelstyrelsen i 2016 meddelte Tine Vestergaard bevilling til at drive et onlineapotek.

ApoPro Online Apotek er lanceret i tæt samarbejde med IT-virksomheden Apoteka ApS, stiftet af Martin Glesner. Apoteka ApS har udviklet sitet ApoPro.dk samt den bagvedliggende IT platform der gør apoteket digitalt på en helt ny måde.

For at drive apotek i Danmark skal man have bevilling fra Lægemiddelstyrelsen. Efter lægemiddelloven fører Lægemiddelstyrelsen løbende tilsyn med, at reglerne for lægemiddelvirksomheder overholdes.

ApoPro har bevilling fra Lægemiddelstyrelsen, er E-mærket og medlem af Danmarks Apotekerforening

  • Vi leverer kun danske lægemidler godkendt af Lægemiddelstyrelsen og med dansk indlægsseddel.
  • Vi køber ind hos danske grossister med tilladelse til at sælge lægemidler fra Lægemiddelstyrelsen.
  • Vi er koblet direkte op til  FMK der er til offentlige register med bl.a. recepter.
  • Vi er koblet direkte op til  CTR der er det centrale tilskudsregister.
  • Vi bruger  NEMLogin der er det offentliges version af NemID dvs. det samme login som anvendes af f.eks. borger.dk og skat.dk
  • Vi er koblet elektronisk op til Sygeforsikringen Danmark
  • Vi er med i den nationale udligningsordning for apoteker der sikrer bevarelse af mindre lokale apoteker

Med venlig hilsen
Tine Vestergaard
Apoteker

Kort om ApoPro

ApoPro’s juridiske navn er ApoPro Online Apotek.

CVR-nummer: 37983446
Etableringsår: 2016
Adresse: Ventrupvej 27, 2670 Greve

Telefon89 88 15 95

E-mail kundeservice@apopro.dk
Web ApoPro.dk

På ApoPro kan du udelukkende bestille varer via hjemmesiden.

Tine VestergaardTine Vestergaard, Apoteker på ApoPro Online Apotek
Har du brug for hjælp?