Apopro

Vi står klar til at rådgive dig 

 

Patricia Ziebell Thøgersen

Patricia

Farmakonom

Kristina Hansen

Kristina

Farmakonom

Sara Sand

Sara

Farmakonom

Cicilia Jakobsen

Cicilia

Farmakonom

Michala Nyvang Nielsen

Michala

Farmaceut

Mia Schrøder

Mia

Kundeservice

Tine Vestergaard

Tine Vestergaard

Apoteker

Om ApoPro

ApoPro er Danmarks online apotek

At passe godt på helbredet hos dig selv og de vigtigste mennesker i dit liv er et stort ansvar. Vi er sat i verden for at hjælpe dig med det. Vi er det største danske online-apotek, der er skabt digitalt fra begyndelsen – ud fra en dybfølt vision om at gøre det nemmere for dig at få den medicin og kvalitetsrådgivning, som du behøver for at forebygge sygdomme og holde jer raske. 

Vi er altid tæt på dig. Med et klik kan du døgnet rundt bestille din receptpligtige medicin og håndkøbsmedicin og få den leveret direkte til døren indenfor 1 dag – så du slipper for at bruge tid og kræfter på at tage turen til byen eller gå tidligt fra jobbet for at nå at hente din medicin før lukketid. 

Du kan trygt stole på, at du hver gang får personlig rådgivning om medicin og behandling af den højeste kvalitet. Over telefonen og på vores chat kan du tale frit og åbent med vores veluddannede farmaceuter og farmakonomer – også om kosttilskud, cremer og de private helbredsspørgsmål, som du gerne vil undgå andre lytter med på. 

Vi har bevilling fra Lægemiddelstyrelsen, og vores høje faglighed og lettilgængelige medicin- og plejeprodukter sikrer, at du kan slippe lidt af ansvaret – og undgå at kroniske smerter eller manglende viden begrænser dig i at gøre det bedste for dig selv og dine nærmeste i en travl hverdag. Når du har bekymringer, smerter eller sygdomme, er vi her for at hjælpe dig med at give omsorg og gøre det lettere. 

Hos ApoPro giver vi dig tiden og trygheden tilbage og gør det nemmere for dig at sikre et godt helbred hos dig selv og de mennesker, du holder allermest af!

 

Bæredygtighed hos ApoPro

Hos ApoPro bekymrer vi os om bæredygtighed. Derfor bestræber vi os på i vores valg af produkter, emballage og transport at træffe valg, der reducerer påvirkningen på miljøet og naturen.

Vi arbejder derfor konstant på at udvide vores sortiment fra samarbejdspartnere, der har fokus på at udvikle produkter og emballage med reduceret miljøpåvirkning.

Til at pakke vores forsendelser, anvender vi FSC-certificeret pap, og til at fylde kasserne ud anvender vi miljøvenligt papfyld i stedet for plastic. Vi prioriterer dog stadig, at vores kunders bestillinger kommer sikkert frem, hvorfor vi ved særligt skrøbelige produkter som f.eks. glas anvender ekstra indpakning.

Foruden miljøvenlig emballage vægter vi også, at vores distributionspartnere lægger vægt på at skåne miljøet. Derfor samarbejder vi bl.a. med Burd Delivery, da deres leveringer er 100% klimakompenserede.

Hos ApoPro ønsker vi at øge gennemsigtigheden i medicinalprodukter og priser på markedet ved at lade dig vælge mellem udvalget af de forskellige mærker, vi udbyder. Desuden har vi altid attraktive priser på de mest populære apoteksvarer og personlige pleje.

Hvem står bag?

Bag ApoPro står Tine Vestergaard, der uddannet farmaceut fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som apoteksfarmaceut og som kvalitetsansvarlig i lægemiddelindustrien. Tine Vestergaard har altid haft drømmen om at blive apoteker, og siden 2015 har hun arbejdet på at etablere ApoPro, der blev en realitet, da Lægemiddelstyrelsen i 2016 meddelte Tine Vestergaard bevilling til at drive et onlineapotek.

ApoPro Online Apotek er lanceret i tæt samarbejde med IT-virksomheden Apoteka ApS, stiftet af Martin Glesner. Apoteka ApS har udviklet sitet ApoPro.dk samt den bagvedliggende IT platform der gør apoteket digitalt på en helt ny måde.

For at drive apotek i Danmark skal man have bevilling fra Lægemiddelstyrelsen. Efter lægemiddelloven fører Lægemiddelstyrelsen løbende tilsyn med, at reglerne for lægemiddelvirksomheder overholdes.

ApoPro har bevilling fra Lægemiddelstyrelsen, er E-mærket og medlem af Danmarks Apotekerforening

  • Vi leverer kun danske lægemidler godkendt af Lægemiddelstyrelsen og med dansk indlægsseddel.
  • Vi køber ind hos danske grossister med tilladelse til at sælge lægemidler fra Lægemiddelstyrelsen.
  • Vi er koblet direkte op til  FMK der er til offentlige register med bl.a. recepter.
  • Vi er koblet direkte op til  CTR der er det centrale tilskudsregister.
  • Vi bruger  NEMLogin der er det offentliges version af NemID dvs. det samme login som anvendes af f.eks. borger.dk og skat.dk
  • Vi er koblet elektronisk op til Sygeforsikringen Danmark
  • Vi er med i den nationale udligningsordning for apoteker der sikrer bevarelse af mindre lokale apoteker

Med venlig hilsen
Tine Vestergaard
Apoteker

Kort om ApoPro

ApoPros juridiske navn er ApoPro Online Apotek.

CVR-nummer: 37983446
Etableringsår: 2016
Adresse: Kildebrøndevej 44A, Bygning B, 2670 Greve

Telefon89 88 15 95

E-mail [email protected]
Web ApoPro.dk

På ApoPro kan du udelukkende bestille varer via hjemmesiden.

Tine VestergaardTine Vestergaard, Apoteker på ApoPro Online Apotek
Har du brug for hjælp?