Apopro

Kontakt ApoPro

Levering under Black Friday

Da vores samarbejdspartnere har rigtig travlt efter Black Friday, kan din ordre være længere tid undervejs end normalt. Alle pakker bestilt under Black Friday er afsendt fra ApoPro, men PostNord har desværre op til 5 dage forsinkelse på behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, men vil i disse dage kunne opleve forlænget svartid på mail og telefon. Den hurtigste måde at komme i kontakt med os er på vores chat.

Kundesupport / åbningstider

OBS: Spørgsmål om medicin købt på det lokale apotek bedes rettet til dem.

Chat

  • Mandag: 8 - 17
  • Tirsdag - fredag: 8.30 - 17
  • Lørdag: 9 - 13

E-mail

kundeservice@ApoPro.dk

E-mails besvares inden for 24 timer på hverdage.

Telefon

+45 89 88 15 95 

Mandag - fredag: 9 - 16 (dog lukket ml. 12 og 13)

Vi har lukket på helligdage samt grundlovsdag.

Faguddannet personale

Farmaceuter og farmakonomer er klar i kundeservice til at besvare dine spørgsmål

Farmaceuter og farmakonomer er klar i kundeservice til at besvare dine spørgsmål

Hos ApoPro er vi meget bevidste om vores ansvar som apotek. Vi ser det ikke kun som vores opgave at sælge til dig, men også at rådgive dig og bidrage med alle de oplysninger om et produkt du, har brug for.

Vi har farmaceuter og farmakonomer siddende klar i kundeservice til at besvare de spørgsmål, du måtte have - og til at kontakte dig angående din ordre i særlige tvivlstilfælde. Det kan f.eks. være hvis du har bestilt to produkter, som ikke bør tages sammen. Vi har dog naturligvis fokus på diskretion og din ret til privatliv, så vi vil aldrig omtale dine køb for andre end dig.

Udover professionel kundeservice om køb og brug af konkrete produkter, leverer vi også - via artikler på sitet og på sociale medier - generel information og rådgivning om sundhed, forebyggelse, hudpleje m.v.

 

Har du brug for hjælp?