Apopro

Partnerskab med Apopro

Apoteka

Apoteka udvikler digitale løsninger, der muliggør en bedre distribution og brug af medicin - læs mere

Apropos samarbejde med Apoteka

Apoteka har udviklet den platform, der driver Apopro, herunder backend, frontend, e-handel, operationelle styringssystemer og alt imellem.

Apopro samarbejder fortsat med Apoteka for at udvikle nye tjenester, der gør det lettere at få kvalificeret rådgivning og support, når der er brug for et apotek.

Colitis-Crohn

Colitis-Crohn foreningen arbejder med forskning, information og patientstøtte vedr. tarmsygdomme som morbus Crohn, colitis ulcerosa, mikroskopisk kolit og irritabel tyktarm

Forum for mænds sundhed

Forum for Mænds Sundhed virke er at forbedre mænds sundhed gennem at samle forskere, klinikere, behandlere, sundhedsarbejdere m.fl.. for at udveksle viden om mænds sundhed og sygdomme samt at deltage i aktiviteter, der sætter fokus på mænds sundhed og sygdomme.

Aleris-Hamlet

Aleris er en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder - læs mere

Apopro samarbejder med Aleris-Hamlet

I Apopro arbejder vi målrettet for en mere sammenhængende og nærværende sundhedsservice i Danmark. Som online apotek mener vi at vi kan bidrage væsentligt til at forbedre tilgængeligheden til faglig rådgivning og skabe bedre overgange mellem andre sundhedstilbud.

Vi er derfor stolte over at have indledt et samarbejde med Aleris-Hamlet, Danmarks største privat hospital. Hos Aleris-Hamlet er kunderne i centrum og servicen meget høj og hospitalerne hjælper både private kunder, kunder der kommer via deres sundhedsforsikring men også de offentlige hospitalers kunder når behandlings- og udredningsgarantien ikke kan overholdes.

Sammen tror vi at digitalt understøttede sundhedsløsninger skal være en central del af dine mulighed for at tilgå sundhedsservices og derfor samarbejder vi omkring Aleris-Hamlet Online hvor du hurtigt og nemt kan tilgå forskellige lægeservices.

Kontinensforeningen

Kontinensforeningen har til formål at varetage interesser for urin- eller afføringsinkontinente børn og voksne og at bryde tabuet omkring lidelsen. Foreningen arbejder med rådgivning om forebyggelse og målrettet kendskab til udredning og behandling af inkontinens.

Kontinensforeningen

Hjerteforeningen giver nyttig viden og støtte til de mange danskere og deres pårørende, der lever et liv med hjertekarsygdom