Apopro’s persondatapolitik

Ved at benytte Apopro.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående persondatapolitik.

Apopro.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler Apopro?

Som hovedregel kan du gå ind på vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller afgive personoplysninger om dig selv. Apopro.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Eksempelvis har vi behov for dit navn og kontaktoplysninger, og vi registrerer, hvilke produkter du køber hos os, herunder receptpligtigt og ikke-receptpligtigt medicin, dvs. din købshistorik.

Hvornår indsamler og behandler Apopro oplysninger om dig og til hvilke formål?

Når du giver oplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din profilkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. at vi automatisk sender dig et nyhedsbrev på din e-mail.

Apopro.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mail eller privat postadresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.
Registrering af personoplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger Apopro.dk via Google Analytics, jf. nedenfor.
Apopro.dk indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjemand.
Apopro.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvis du ønsker at slette din profil, bedes du sende os en e-mail. Brug venligst den e-mail, som profilen er oprettet med.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger

Apopro kan behandle dine personoplysninger for at opfylde en aftale med dig eller for at opfylde en lovmæssig forpligtelse samt for at forbedre systemer. Apopro kan blandt andet være forbedring af hjemmesiden, vores ydelser, undersøgelser i forbindelse med besvarelse af dine henvendelser og lignende.

Apopro kan også behandle dine personoplysninger, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke hertil, såsom ved accept af cookies på hjemmesiden eller samtykke til modtagelse af markedsføring.  

Hvem videregiver Apopro personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Apopro.dk vil alene blive delt med:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto
  • Leverandører og samarbejdspartnere, som kan handle på vores vegne
  • Apoteka ApS, som bruger oplysninger til forbedring af deres system samt egen markedsføring
  • Apopro.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre, i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for Apopro.dk.

Apopro bruger Google Analytics

For at kunne videreudvikle og forbedre Apopro.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

Apopro.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til http://www.google.com/analytics/apps/about?app_id=1174001.

Google Analytics kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Apopro.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html mv.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Apopro ikke data om din brug af tjenesterne på www.Apopro.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres udelukkende på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Apopros vegne i henhold til denne privatlivspolitik, samt den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata, herunder at alle personoplysninger skal lagres på servere i Danmark.  

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. Herunder kan du angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på kundeservice@apopro.dk

Andre rettigheder

Du har ret til at få dine personoplysninger berigtiget, slettet eller få begrænset brugen af disse, f.eks. hvis du mener, at de personoplysninger, som Apopro behandler, er urigtige eller vildledende.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig. Hvis din indsigelse er berettiget, vil Apopro ikke længere behandle dine personoplysninger.

Under særlige omstændigheder har du ret til dataportabilitet. Det betyder, at du kan anmode om at få de oplysninger, du selv har givet til Apopro, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Hvis det er teknisk muligt, kan du også anmode om at få oplysningerne transmitteret til en tredjepart.

Hvis Apopro behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke, før du valgte at tilbagekalde samtykket.

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi behandler oplysninger om dig i strid med gældende lovgivning. Vi vil dog opfordre dig til at kontakte os først med henblik på at finde en løsning. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os på kundeservice@apopro.dk.

Brug af Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Apopro.dk cookies. Angående Apopros brug af cookies henvises til vores cookiepolitik: Om brug af cookies på Apopro

Periode for opbevaringen af personoplysninger

Apopro behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de ovenstående formål, herunder i forbindelse med et produktkøb og evt. yderligere opbevaring herefter, hvis dette er nødvendigt af dokumentationshensyn, f.eks. som følge af lovmæssige opbevaringsforpligtelser eller behovet for at kunne forsvare eller gøre et retskrav gældende.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Apopro.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen kundeservice@apopro.dk

apropo.dk

Apopro Online Apotek
CVR-nr. : 37983446

Ventrupvej 27, 2670 Greve
Tlf.nr.: 89 88 35 65

 

Apoteka’s persondatapolitik

Læs persondatapolitikken for Apoteka her

 

© Apopro 2018

Dankort Visa Mobilepay Mastercard Viabill