• Personlig rådgiver Personlig rådgivning
  • Lave netpriser Lave netpriser
  • Dag-til-dag levering Dag-til-dag levering

Apopro’s persondatapolitik

Ved at benytte Apopro.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående persondatapolitik.

Apopro.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler Apopro?

Som hovedregel kan du gå ind på vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Apopro.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Hvornår indsamler og behandler Apopro oplysninger om dig?

Når du giver oplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din profilkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. at vi automatisk sender dig et nyhedsbrev på din e-mail.

Apopro.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mail eller privat postadresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.
Registrering af personoplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger Apopro.dk via Google Analytics, jf. nedenfor.
Apopro.dk indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjemand.
Apopro.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvis du ønsker at slette din profil bedes du sende os en e-mail. Brug venligst den e-mail, som profilen er oprettet med.

Hvem videregiver Apopro personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Apopro.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
  • Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto
  • Apopro.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for Apopro.dk

Apopro bruger Google Analytics

For at kunne videreudvikle og forbedre Apopro.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

Apopro.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til http://www.google.com/analytics/apps/about?app_id=1174001

Google Analytics kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Apopro.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc.
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Apopro ikke data om din brug af tjenesterne på www.Apopro.dk

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Apopros vegne i henhold til denne datapolitik, samt den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata, herunder at alle personoplysninger skal lagres på servere i Danmark. 
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. Herunder kan du angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på kundeservice@apopro.dk

Andre rettigheder

Du har ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret personoplysninger, der er urigtige eller vildledende, eller som Apopro behandler eller opbevarer på en måde, der er i uforeneligt med de oprindelige formål.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, ligesom du kan tilbagekalde dit samtykke.

Er behandlingen af dine oplysninger baseret på dit samtykke, vil vi ikke længere behandle dine personoplysninger.

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi behandler oplysninger om dig i strid med gældende lovgivning. Vi vil dog opfordre dig til at kontakte os først med henblik på at finde en løsning. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os på kundeservice@apopro.dk.

Brug af Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Apopro.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af hjemmesidens indkøbskurv eller ved abonnement-services, hvor systemet husker din e-mailadresse, når du som abonnent ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden.
Du kan se hvilke cookies Apopro.dk anvender her: Om brug af cookies på Apopro.
Hvis du ikke ønsker, at Apopro.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du fra ovenstående link også læse om, hvordan du kan slette og blokere cookies fra i din browser.
For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer Apopro.dk din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Vedrørende Ad Servers

Apopro.dk indgår løbende aftaler eller partnerskaber med reklameserverfirmaer, hvorfor der ved klik på reklamer vil blive placeret cookies på dit terminaludstyr for at registrere brug af reklamen.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Apopro.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen kundeservice@apopro.dk

apropo.dk

Apopro Online Apotek
CVR-nr. : 37983446