Apopro

Handelsbetingelser

Senest opdateret december 2019

Nedenstående handelsbetingelser ("Betingelserne") gælder for salg og levering af produkter og tilknyttede ydelser på apopro.dk. Den aktuelle version af Betingelserne gælder altid på ordretidspunktet. Når du handler på apropro.dk handler du hos:

Apopro Online Apotek v/apoteker Tine Vestergaard ("Apopro")

CVR-nummer: 37983446

Adresse: Ventrupvej 27, 2670 Greve

Telefon: 89 88 15 95

E-mailkundeservice@apopro.dk
Webapopro.dk

For at drive apotek i Danmark skal man have bevilling fra Lægemiddelstyrelsen, se Apopro Online Apotek på styrelsens side. Apopro Online Apotek er medlem af Danmarks Apotekerforening.

Apopro er tildelt e-mærket af e-handelsfonden.

Priser og betaling

Alle priser er inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.

På Apopro.dk kan du betale med: 

 • Dankort  
 • Visa
 • MasterCard
 • MobilePay
 • EAN nummer (kan kun anvendes af offentlige virksomheder)

Der tages ikke gebyr ved betaling på apopro.dk

Købstransaktionen med kort sker via en SSL-krypteret forbindelse.
Apopro trækker først pengene, når varen er afsendt. 

EAN bestillinger faktureres elektronisk direkte til den offentlige virksomhed. 

Ved anvendelse af rabatkoder, vær opmærksom på at kun 1 rabatkode kan benyttes per ordre.

Prisændringer

I Danmark kan priserne for medicin ændres hver anden mandag i lige uger. Derfor kan priserne på medicin variere. Læs mere på medicinpriser.dk.

Ordremodtagelse og forsendelse

Når du modtager en mail fra os med en bekræftelse af din ordre, skal du kontrollere, at den stemmer overens med din bestilling, samt at dine kontaktoplysninger er korrekte. Hvis du opdager fejl i ordrebekræftelsen, eller hvis du har ændringer til din ordre, beder vi dig kontakte Apopro på kundeservice@apopro.dk med det samme. For ordrer med receptmedicin og/eller apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler skal gældende dansk lovgivning overholdes. Dette kan medføre at en ordre helt eller delvis annulleres. I sådanne tilfælde kontakter vi dig altid pr. e-mail med information om baggrunden.

Levering sker med GLS, Post Nord eller Burd. Vi sender ordren senest 1 hverdag efter bestilling. Du accepterer samtidig den valgte logistikpartners betingelser.

Ikke-brofaste øer kan forvente levering inden for 2-3 hverdage.

Vi leverer til Danmark og sender til den adresse, du har ønsket i forbindelse med bestillingen.

Enkelte varer kan have en længere leveringstid. Sker det for den vare, du har valgt, vil du modtage besked fra Apopro. 

Levering

Vi leverer indtil videre kun i Danmark. Leveringsgebyrer er følgende:

Ordrer med en værdi over 249,00 kr*:

 • Gratis til GLS og Postnord pakkeshop
 • 10 kr. til hjemmeadresse med Burd Delivery
 • 10 kr. til PostNord hjemmeadresse
 • 10 kr. til GLS hjemmeadresse.
 • Ordrer med en værdi under 249,00 kr*:
 • 29 kr. til GLS og Postnord pakkeshop
 • 39 kr. til hjemmeadresse med Burd Delivery
 • 39 kr. til PostNord hjemmeadresse 
 • 39 kr. til GLS hjemmeadresse.

* Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler, samt medicinsk udstyr tæller ikke med i ordreværdien.

NB: Såfremt du vælger at benytte PostNords Modtagerflex eller GLS’ FlexDeliveryService, gøres dette på eget ansvar. Der gives via disse to leveringsservices samtykke til, at hhv. Post Nord eller GLS må stille din pakke et bestemt sted på leveringsadressen, såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Apopro erstatter ikke pakker, der er omfattet af hhv. Modtagerflex eller FlexDeliveryService, hvis disse bliver beskadiget eller forsvinder i forbindelse med leveringen.

Postnumre der serviceres med Express levering: 1000-2990+3450+3460+3500+3520+3660+3670+4000+4030+4040+4600+4681.

Kontrollér varerne ved modtagelse

Når du modtager dine varer, bedes du kontrollere, at pakken er ubeskadiget. I modsat fald skal du kontakte Apopro på e-mail kundeservice@apopro.dk eller på tlf. 89 88 15 95.

Lagerstatus

Der tages forbehold for eventuelle fejl, prisændringer samt udsolgte eller udgåede produkter ved enhver bestilling. Vi forsøger altid at opdatere vores lagerstatus løbende, men vi af og til sker der fejl. Hvis du uheldigvis vælger et produkt, der er udsolgt eller udgået, kontakter vi dig altid på telefon eller mail.

Forsinkelser med posten: PostNord og GLS oplyser, at deres leveringsservice gælder med 97% sikkerhed. Forsinkelser kan altså ske i sjældne tilfælde. 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler med Apopro handler du med Apopro Online Apotek. Det er således en medarbejder på apoteket, som håndterer og følger op på eventuelle produktreklamationer. 

Når du handler på Apopro, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, samt at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationen vil altid være rettidig, hvis der reklameres inden for to måneder, efter at manglen er opdaget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du følge vores returprocedure – se under ”Fortrydelse af køb”.

Når du returnerer varen, bedes du medsende en beskrivelse af fejlen. Husk at oplyse ordrenummeret. Kontakt venligst Apopro på e-mail kundeservice@apopro.dk eller på tlf. 89 88 15 95 inden returneringen. 

Apopro kontakter dig pr. mail, når den vare, der er en reklamation på, er modtaget. Mailen vil også indeholde en beskrivelse af reklamationens videre forløb. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Apopro’s kundeservice via vores chat, e-mail på kundeservice@apopro.dk eller på tlf. 89 88 15 95.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til en række forskellige klagenævn og styrelser. Hvem du kan indgive en klage til, afhænger af, hvad du vil klage over:

Hvis du vil klage over dit køb (men ikke over lægemidler eller sundhedsydelser) kan du indgive en klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Hvis du vil klage over vores service, eksempelvis information, diskretion og rådgivning kan du indgive en klage til:

Apotekernævnet

Bredgade 54
1260 København K

Eller via e-mail til: apotekernaevnet@apotekernaevnet.dk

Hvis din klage drejer sig om eksempelvis om fejludlevering af medicin eller mangelfuld rådgivning om lægemidler, kan du indgive en klage til:

Styrelsen for Patientsikkerhed

Islands Brygge 67
2300 København S

Telefon: 72 28 66 00

E-mail: stps@stps.dk

Fortrydelse af køb 

Lægemidler er undtaget fortrydelsesretten, da der er tale om levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, eller levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Det vil sige, at du ikke kan fortryde og returnere lægemidler.

Andre varer (ikke lægemidler): Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, hvis du ønsker at fortryde dit køb af produkter, der ikke er lægemidler. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig. Du skal:

 1. Kontakte os på mail eller telefon, eller benytte standardfortrydelsesformularen
 2. Lægge produktet forsvarligt i en forsendelsesboks, gerne samme boks som varen blev modtaget i
 3. Printe den gratis returlabel, som vi sender til dig og sæt den på boksen (evt. med tape)
 4. Aflevere boksen på dit lokale GLS udleveringssted.

I henhold til Forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Apopro.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen på 14 dage give os meddelelse om det.

OBS: Fra Black Friday og t.o.m. juleaften, gælder en forlænget returret, så varer (ikke lægemidler) købt i det tidsrum, kan returneres helt frem til d.15. januar 2020. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet returvaren til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelse til Apopro.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig ved en refusion på dit anvendte betalingskort eller ved overførsel til din bankkonto, uden omkostninger for dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering.

Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, så vær opmærksom på, at du kun har ret til refundering af beløbet for fragt, såfremt du vælger at fortryde hele dit køb. Ønsker du derimod kun at fortryde dele af dit køb, refunderer vi ikke beløbet for fragten. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Vedlæg gerne kopi af ordrebekræftelse og kopi af eventuel forudgående korrespondance m.v.

Apopro kvitterer pr. mail, når den vare, der returneres, er modtaget. Mailen vil også indeholde en beskrivelse af det videre forløb.

Apopro modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Persondata

For at du kan indgå en onlineaftale med Apopro, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Hvis du bestiller receptmedicin, skal du også oplyse CPR-nummer.

Apopro foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, samt for at kunne ekspedere din eventuelle recept. Personoplysningerne registreres hos Apopro. Oplysningerne opbevares i fem år, hvorefter de slettes. 

Apotekeren og apotekspersonalet hos Apopro har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Dette er nødvendigt for at kunne ekspedere receptmedicin.

Den dataansvarlige for ordrer købt via Apopro er apoteker Tine Vestergaard, Apopro Online Apotek

Som registreret hos Apopro har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Apopro via e-mail kundeservice@apopro.dk.

Hvis du ønsker at slette din profil bedes du sende os en e-mail. Brug venligst den e-mail, som profilen er oprettet med.

Se vores persondatapolitik for yderligere information

 

Klager over Apropros behandling af personoplysninger kan rettes til kundeservice@apopro.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

e-mail: dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

 

Kontaktoplysninger

Apopro Online Apotek

CVR-nummer: 37983446

Adresse: Ventrupvej 27, 2670 Greve

E-mail: kundeservice@apopro.dk

Telefon: +45 89 88 15 95

 

 

Har du brug for hjælp?