Apopro
Australian Bodycare Lip Balm

Australian Bodycare Lip Balm

15 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '59.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Læbepomade til tørre læber samt daglig pleje ved herpes/forkølelsessår og sår i mundvigen. Læbepomaden er uden mineralske olier og syntetiske ingredienser og virker fugtgivende på sprukne læber.

Lip Balm med Manuka Oil virker beroligende på irriteret hud og giver både fugt og beskyttelse til udsatte læber. Læbepomaden kan bruges til den daglige pleje ved herpes/forkølelsessår. Produktet virker fugtgivende og lindrende på svie, ømhed og irritation i læben.

Huden på og omkring læberne er fin og tynd, og det er derfor vigtigt, at du holder den velplejet og beskyttet. Især i vinterhalvåret kan du opleve tørre og sprækkede læber, hvis de udsættes for koldt vejr og vind. Om sommeren kan læberne tørre ud og svi grundet meget sol og badning, fx i saltvand.

Læbepomaden er 100% fri for mineralske olier, palmeolie og andre syntetiske stoffer. Den er baseret på naturlige ingredienser, herunder Manuka Oil, som holder huden sund og fri for irritation og kløe.

Lip Balm indeholder derudover E-vitamin, Castor oil og bivoks, der styrker huden og sikrer fugt og næring til den udsatte og tynde hud på læberne.


Dosis og Anvendelse

Du kan bruge læbepomaden så ofte, som du har behov for. Medbring den gerne i tasken eller lommen, så du kan smøre i løbet af dagen, når behovet opstår.

Påfør produktet direkte på dine læber, til de er tilpas fugtede. Hvis du oplever sår i mundvigen, kan du påføre lidt produkt på din finger, som du så fordeler pomaden med på det berørte område.

Ved meget tørre læber - eller for at forebygge det - kan du smøre et tykt lag på om aftenen, så produktet har god tid til at virke hele natten.

Læbepomaden kan bruges af både mænd og kvinder samt børn fra 3 år. Produktet er selvfølgelig dermatologisk testet og egnet til alle hudtyper.

Indeholder

Ingredients: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Hydrogenated Rapeseed Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cera Alba/Beeswax, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Tocopherol, Vegetable Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: