Apopro
Neglesvamp – behandling af neglesvamp – ApoPro.dk guider dig

Neglesvamp-behandling: Sådan gør du

Skal du snart i svømmehallen? Træningscentret? Eller måske gå en tur langs poolkanten på charterferien? Så møder du muligvis neglesvamp.

Der lever nemlig en række mikroskopiske svampe på den slags fugtige og varme steder – og er du uheldig, kan svampene pludselig formere sig og angribe hud, hår og negle på dine bare fødder og føre neglesvamp med sig. Hvis det sker, vil neglen få belægninger eller blive misfarvet, samtidig med at den bliver tyk nogle steder og måske opløses helt andre.

Behandles den ikke i tide, kan svampen brede sig til andre negle, huden mellem tæerne og fodsålerne – og så kan det kræve flere måneders neglesvamp-behandling, før du har fine og normale negle igen. Kort sagt kan der være mange gode grunde til, at du vil forebygge neglesvamp og finde et middel mod neglesvamp til dig selv og din familie.

Her får du 5 gode råd til, hvordan du forebygger neglesvamp:

  1. Vask fødderne ofte med en neutral sæbe og sørg for at tørre fødderne omhyggeligt – også mellem tæerne.
  2. Brug et rent sæt bomuldsstrømper hver dag, og vask dem ved 60 grader for at fjerne svampesporer.
  3. Gå i ordentligt fodtøj, der passer til dine fødder – og byt eller lån ikke dine sko til andre.
  4. Brug badesko/klipklapper, når du er i svømmehallen eller andre steder med offentlige brusere.
  5. Behandl fodsvamp hurtigst muligt, så du undgår, at det spreder sig til neglene.


Selvom du følger alle rådene, kan det ske, at svampen alligevel angriber dine negle. Ofte vil den kunne ses som små forandringer i neglene og med tiden udvikle sig til det værre.

Hvis du ser forandringer, eller allerede er angrebet, bør du begynde behandling hurtigst muligt, så du undgår at det bliver værre, men også for at mindske eventuelle kosmetiske skader. På vores hjemmeside kan du læse, hvordan du behandler svampen og finde alle de midler mod neglesvamp, du har brug for.

 

Døjer du med neglesvamp? Eller begynder du at se negleforandringer?

I begge tilfælde er det vigtigt, at du begynder at bekæmpe neglesvampen med den rette behandling hurtigst muligt. Hos ApoPro Online Apotek anbefaler vi, at du går uden om eddike, Atamon og andre gode husmorråd og i stedet benytter produkter godkendt til behandling af neglesvamp.

 

Du finder vores udvalg her:

Se vores udvalg af neglesvamp-behandling og find bl.a. Scholl neglesvamp-behandling på shoppen:

Køb middel mod neglesvamp


Det kræver nemlig en effektiv neglesvamp-behandling at få neglesvampen til at forsvinde – og behandles den ikke korrekt, kan den udvikle sig og give kosmetiske skader på længere sigt. Du kan bestille de midler mod neglesvamp, du har brug for, på ApoPro.dk og få dem leveret senest næste dag, hvis du bestiller på hverdage inden kl. 12:30.

Hvis du er i tvivl om, hvilket middel mod neglesvamp du skal vælge, eller har spørgsmål til problemet, kan du henvende dig hos din egen læge eller skrive med en af vores dygtige farmaceuter og farmakonomer her på chatten.

Har du brug for hjælp?