Apopro

 

 

Få leveret receptmedicin til døren, så du får mere tid til dig og dem du holder af.

ApoPro.dk er ligesom et almindeligt apotek – men hos os er du altid forrest, og ingen andre lytter med. Hvis du har spørgsmål om din medicin, kan du tale anonymt og personligt med vores veluddannede farmaceuter på chat, telefon eller mail. Selvom det kun tager et øjeblik at handle på ApoPro.dk, så tager vi os altid god tid til at lytte og give dig de råd, som gør dig tryg.

 

Bestilling af receptmedicin til dit barn

Du kan sagtens bestille receptpligtig medicin til dit barn.

Kontakt os på chatten, i åbningstiden fra mandag-lørdag, hvis du skal bestille receptmedicin til din baby eller dit barn.

Din ordrebestilling bliver lavet af vores faglige team manuelt, uden om hjemmesiden, og når bestillingen er på plads sender vi dig et betalingslink på e-mail, så du kan betale ordren.

Herefter bliver orden afsendt til den ønskede leveringsadresse, som du vælger ved oprettelsen af ordren. Leveringspriserne er de samme som når du bestiller direkte på hjemmesiden.

Fra 13 år og op

Er dit barn derimod over 13 år og har MitId, er det muligt selv at bestille over hjemmesiden.

 

 

Mia, Farmakonom

Du kan altid komme til os for personlige råd.

På ApoPro.dk kan du bestille din receptmedicin nemt, sikkert og hurtigt ved at logge ind med dit MitID, og vi leverer lige til din dør. Så får du mere tid til livet og dem, du holder af.

Kristina, Farmakonom

Din medicin pakkes af uddannede farmaceuter og farmakonomer.

Vores dygtige farmaceuter og farmakonomer kontrollerer din medicin, før vi sender den til dig i en diskret og neutral pakke. Vi vedlægger et brev, som på en enkel måde forklarer det vigtigste, du har brug for at vide, når du skal tage din medicin. Det betyder meget for os, at du forstår din behandling og føler dig tryg ved at bruge din medicin.

 

Bestil og modtag nemt din receptmedicin Dine aktive recepter MitID

 

Har du brug for hjælp?