Apopro

Pakkeliste - 6 ting fra Apoteket du bør have med på sommerferie

Du kender det helt sikkert - du er i sommerhus, og efter en lang dag i solen, er en insisterende hovedpine indtruffet. Den nærmeste butik ligger flere kilometer væk og lukker vistnok også kl. 20. 

Eller måske er du i udlandet og maven driller på grund af store mængder fedt, sukker og alkohol. Ting som disse kan let spolere en dejlig tur, så vi har samlet en liste over ting, der er smart at have med på ferien, så du kan forebygge og lindre de mest almindelige problemer. 

   

      1. Tag apoteket med:

  Det er ikke usandsynligt, at du kommer til skade på ferien. Rifter, småsår og vabler er ikke nødvendigvis alvorlige skader, men kan godt ødelægge en ellers god dag. Med en førstehjælpspakke kan du let tage alt det mest nødvendige med dig, så du kan lindre småskader hurtigt og effektivt. 

   

      2. Hvis du er laktoseintolerant:

  Hvis du er laktoseintolerant og nogensinde er kommet til at spise eller drikke noget, du ikke kan tåle, ved du, hvor vigtigt det er at have sine laktase-tabletter lige ved hånden. Lactosolve fås i en pakke med 30 kapsler, som er nem at have med i håndtasken. 

   

      3. Smertestillende:

  Hovedpine, menstruationssmerter, småskader - der kan være mange grunde til, at du har brug for smertestillende, så det er en god idé at have det med på turen.

   

       4. Rejsestørrelser:

  Solcreme, håndsprit, shampoo. Du kan få mange af feriens nødvendigheder i mindre størrelser, som kan tages med i håndbagagen. Se vores udvalg her

   

       5. Vådservietter:

  Det er ikke sikkert, at du får mulighed for at vaske hænder, når du er på farten, f.eks. på stranden eller skovturen. En håndsprit kan tage bakterier, og vådservietter kan klare fedtede fingre. Og så kan begge dele nemt tages med i tasken.

   

       6. Solcreme:

  Det er vigtigt at beskytte huden mod solens stråler, særligt hvis der ikke er skygge i nærheden. Når du bruger solcreme, forebygger du bl.a. hudkræft og pigmentforandringer, så der er ingen god grund til at lade være. Der findes mange gode, lækre solcremer, så der skal nok være noget til din smag blandt vores store udvalg

   

  Har du brug for hjælp?