Gå til hovedindhold

Sol og sommer

Pige smiler i solens stråler
Apotekerens musthaves

"Her får du mine musthaves til rejsetasken"

- Tandpasta - En tandpasta i en praktisk miniudgave på 15 ml til hele familien. - Shampoo og balsam - En styrkende shampoo og balsam fra Rudolph Care til daglig og nænsom vask af skandinavisk hår. - Rensevand - Mit favoritrenseprodukt i en praktisk rejsestørrelse fra Bioderma til at fjerne solcreme, makeup og andet fra min sensitive hud i ansigtet. - Fugtserum - fra Ecooking til pleje af ansigtet og under øjnene (og selvom at Ecooking Fugt Serum desværre ikke findes i en rejsestørrelse, kan den lille flaske heldigvis pakkes sikkert). - Intimservietter - Som rosinen i pølseenden er der Vivags intimservietter. Dem har jeg med, fordi hygiejneforholdene kan være anderledes på ferien end herhjemme.

Rejsetaske
toilettaske til ferien

Apotekerens musthaves

Produkter

Produkt 1 af 0
Par går på stranden i solnedgang

Populære sommerprodukter

Produkter

Produkt 1 af 0

Tjekliste til ferien

Er du overskudstypen, der altid husker at pakke det hele i toilettasken? Eller sker det, at du også glemmer en ting eller to i farten, ligesom alle os andre? Så har vi en god nyhed til dig. Vi har nemlig lavet en tjekliste med 15 af de mest nødvendige toiletsager, så du er sikker på at huske det hele til din næste ferie, uanset om du skal i sommerhus, på festival eller til sydens sol.

delivery icon
Hurtig levering i hele landet

Forventet levering 1-2 hverdage

package icon
Levering til øerne og sommerhuset

Dine apoteksvarer og receptmedicin direkte til døren

guidance icon
Personlig rådgivning

Uanset hvor du befinder dig, kan vi hjælpe dig

Gode råd til ferien

  • Flyvetur

    Flyvetur: Gode tips

    Få gode tips til en behagelig flyvetur. For nogle mennesker kan det være ubehag at flyve, da nogle kan få smerter i ørerne eller få hævede ben.

  • Transport

    Sådan gør du rejsetiden nemmere

    Skal du på ferie? 8 gode råd til en bedre rejsetid

  • Receptmedicin med på ferien

    Receptpligtig medicin med på rejsen | Værd at vide

    Har du husket at pakke din receptmedicin til rejsen? Hos ApoPro kan du bestille al din receptpligtige medicin sammen med kosttilskud og håndkøbsmedicin. Her på siden finder du alt, der er værd at vide, når du skal have medicin med på rejsen

artikel 1 af 0

Tjekliste til ferie med børn

12 TING DU SKAL HUSKE, NÅR DU REJSER MED BØRN Er toilettaskerne allerede pakket til hele familien? Eller fylder du i lidt hist-og-her efterhånden, som du kommer i tanke om alt det, du skal have med? Det kender vi alt for godt!

toilettaske til ferien

Børnefamiliens feriefavoritter

Produkter

Produkt 1 af 0