Apopro

Hvad gør sommer og sol ved dit hår?

Vores hårstrå består af nogle taglagte skæl, som ved ydre påvirkning kan blive skadet. Hvis vores hårstrå er blotlagte, taber håret fugt og vil føles tørt. Ydre påvirkninger, som f.eks. solens stråler og hyppig badning kan gøre håret porøst, tørt og glansløst. 

For at kunne beskytte dit hår fra solens stråler, anbefales det at bruge en solhat eller et produkt til håret som indeholder et UV-filter. F.eks. har vi på Apopro.dk, disse produkter fra IdHair og Purely Professional  som giver håret fugt og indeholder UV-filter. 

IdHAIR Elements Xclusive 911 Rescue Spray

Purely Professional Protection 2

Solbeskyttelse til dit hår

For at give dit hår den bedste beskyttelse ved badning i havet og i swimmingpool, kan du anvende en badehætte eller gode plejeprodukter til håret både før og efter, så håret får tilført en masse fugt. Husk gerne at bruge en shampoo og balsam som tilfører fugt til dit hår, så du ikke bruger produkter som udtørrer dit hår mere end det allerede er.

Rudolph Care Blossom Shampoo

Rudolph Care Forever Soft Conditioner

Purely Professional Shampoo 0

Purely Professional Conditioner 1

Hårkure der modvirker tørt og skadet hår

Vi anbefaler også at bruge en god hårkur, for at give håret et fugtboost over sommeren, hvor vi udsætter håret for forskellige ydre påvirkninger. Her finder du nogle eksempler på hårkure:

IdHAIR Elements Xclusive Repair Treatment

Purely Professional Treatment 1

Vichy Dercos Protein Hårmaske

Pleje til din hovedbund

Sommeren gør ikke kun noget ved dit hår, men kan også udtørre din hovedbund. Når hovedbunden bliver påvirket og udtørret, kan du opleve kløe og irritation. Hvis du oplever dette er det vigtigt at få tilført fugt til hovedbunden. Der findes flere produkter som kan gøre dette, f.eks. kan man bruge Australian Scalp Cure Mask eller Decubal dry scalp treatment, som begge tilfører fugt til din hovedbund. 

ACO SPC Intensive Dry Scalp Treatment

Australian Bodycare Scalp Cure Mask

Decubal Dry Scalp Treament

 

Læs med her for at få flere tips til styrkende hårpleje 

Har du brug for hjælp?