Apopro
Perskindol active gel

Perskindol active gel

1 stk Medicinsk udstyr
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '99.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Perskindol active gel 100 ml

Perskindol Active Gel er perfekt til ømme og irriterede muskler og så fremmer gelen cirkulationen. Den er egnet til målrettet lokal behandling af muskelspændinger og ømhed i forbindelse med sport, på arbejdet og i hverdagen.

Perskindol Active Gel er en let gel med dobbeltvirkning, idet den straks køler på ydersiden og er opfriskende, mens den hurtigt varmer i dybden med en afslappende varme.

Dosis og anvendelse

  • Kan anvendes flere gange om dagen på de udsatte områder, hvilket giver den optimale effekt. Anvendes både før, under og efter fysisk aktivitet.
  • Til udvortes brug. Bør ikke anvendes af børn under 5 år, samt af gravide og ammende. Må ikke anvendes, hvis man har allergi over for en af ingredienserne eller ved meget følsom eller irriteret hud. Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke plaster eller forbinding over gelen. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Indeholder

  • Ingrediens: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Menthol, Pinus Sylvestris, Carbomer, Ammonium Hydroxide, Citrus Autantium Dulcis, Gaultheria Procumbens, Citrus Aurantium, Bergamia, Citrus Medica Limonum, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Methylparaben, Propylparaben, Rosmarinus Officinalis, Lavandula Angustifolia, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.
  • 100 ml Persindol active gel.
  • Brugsanvisning - også tilgængelig .

Klassificeret som

Produktet er CE-mærket medicinsk udstyr.

Måske søger du:
Har du brug for hjælp?