Apopro
Flexitherm varmeplaster

Flexitherm varmeplaster

1 stk Medicinsk udstyr
Mærke: Flexitherm
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '84.50' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

FlexiTherm varmeomslag er et selvopvarmende omslag, som sættes på kroppen lige der, hvor du har smerter. Varmeelementerne i omslaget varmer gradvist op til en behagelig og effektiv temperatur på ca. 40º C. Plasteret når den maksimale temperatur efter ca. 30 minutter og virker i 8 timer. Du mærker straks en behagelig smertelindring og en dyb muskelafslappende effekt.

Den vedvarende og konstante varme øger blodcirkulationen og løsner op for ømme og spændte muskler. Varmen øger transporten af ilt i musklerne og giver en følelse af velvære. Varmen stimulerer også nerverne, så opfattelsen af smerte sløres.

FlexiTherm er tyndt og let. Det tilpasser sig perfekt til kroppen og følger dens bevægelser, så du fortsat kan udføre dine sædvanlige aktiviteter. Det er lugtfrit, nemt at tage på og let at tage af igen.


Dosis og anvendelse

Varmeelementerne må først tages ud af emballagen lige inden brug. Åbn plastiklommen og tag varmeelementerne ud. Læg varmeelementerne på en flad overflade i mindst 30 sekunder. Skub varmeelementerne ind i de dertil indrettede lommer i omslaget med den hvide side udad. Læg omslaget rundt om taljen med varmelementerne direkte på huden på det sted, du har smerter. Huden skal være intakt, ren og tør. Juster omslaget med velcrobåndet. Det må ikke sidde for stramt. Varmeomslaget opvarmes gradvist til sin maksimum temperatur på ca. 40º C og giver en konstant varme i 8 timer. Fjern forsigtigt omslaget efter 8 timer og kassér det. Må ikke bruges i mere end 8 timer. Vent 24 timer før et nyt omslag anvendes samme sted på kroppen.


Klassificeret som

Produktet er medicinsk udstyr.

Har du brug for hjælp?