Apopro
VitaYummy Sleep Support

VitaYummy Sleep Support

60 stk Kosttilskud
Mærke: VitaYummy
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb 2 stk. af udvalgt kosttilskud og vitaminer og spar 25%. Gælder ikke stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris. Gælder fra 08.04.2024 - 21.04.2024

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '179.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

VitaYummy Sleep Support
Næsten hver 5 dansker oplever problemer med at sove om natten. Det kan der være mange meget forskellige grunde til, men for alle gælder det, at søvnen er vigtig, da det er her kroppen restituerer og fornyr sig.

Behovet for søvn er meget individuelt, men man kan opleve, at det er svært at falde i søvn, tankerne flyver og man vender og drejer sig, og når man endelig falder i søvn, så oplever man at vågne flere gange i løbet af natten. VitaYummy Sleep Support er et kosttilskud, som indeholder naturlige ingredienser, der kan hjælpe dig til at falde i søvn og give dig en roligere søvn ved milde søvnproblemer og uro.

VitaYummy Sleep Support indeholder en unik sammensætning af L-Tryptofan, Humle og B6.

L-tryptofan er en essentiel aminosyre, som man kan finde i planter, bananer og kerner. Denne aminosyre kan kroppen ikke selv producere. I kroppen kan L-tryptofan omdannes til hormonerne serotonin og melatonin. Serotonin påvirker humøret og lave mængder kan gøre, du kan føle dig irriteret og træt. Mens melatonin er et hormon der dannes i hjernen/kroppen, der regulerer døgnrytmen.

Derudover indeholder VitaYummy Sleep Support humle og B6. Humle er kendt som en beroligende og afslappende urt, som fremmer en god søvn. B6 bidrager til normal psykologisk funktion, til at mindske træthed og udmattelse, og til at regulere hormonaktiviteten.

Vi anbefaler, at du indtager VitaYummy Sleep Support i forbindelse med dit aftensmåltid.

VitaYummy Sleep Support er vegansk og fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. Den gode smag kommer fra blåbær og den flotte naturlige farve kommer fra gulerod og kirsebær.

Dosis og anvendelse

Anbefalet daglig dosis: 2 vitamin vingummier
Antal vitamin vingummier per bøtte: 60 stk.

Indeholder

ANBEFALET/REKOMMENDERAD DAGLIG DOSIS/DOS: 2 BJØRNE/BJÖRNAR.

Næringsindhold/Näringsinnehåll/Næringsinnhold pr. daglig dosis/dos 2 Stk. %RI/DRI*
Vitamin B6 mg 1,4 100%
Humlekop ekstrakt mg 40 **
L-Tryptophan mg 50 **

*Referenceindtag/Dagligt referensintag/Referanseinntak.
DK/NO: **Referenceindtag/Referanseinntak ikke fastsat. SE: **DRI ej fastställt.


Ingredienser: Glukosesirup, sukker/socker, geleringsmiddel/geleringsmedel (pektin), syre/syra (citronsyre), blåbær/blåbäraroma, L-Tryptophan, gulerod/morotskoncentrat, kirsebær/körsbärkoncentrat, humlekop ekstrakt (Humulus Lupulus L.), overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel (vegetabilsk olie (kokos og raps)), Vit. B6 (pyridoxinhydrochlorid), overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel (carnaubavoks/karnaubavax).

Klassificeret som

Kosttilskud