Apopro
Tromborg Pure Control Cream

Tromborg Pure Control Cream

30 ml
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '420.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Pure Control Cream.

Unik kombination af naturlige planteekstrakter, der effektivt regulerer og normaliserer udskillelsen af sebum - det, der giver urenheder.
Planteekstrakterne hæmmer det enzym, som er årsag til overproduktion af sebum, og cremen er dermed en effektiv behandling af problemhud, herunder blandt andet akne. Huden bliver mindre fedtet og til gengæld lækker og silkeagtig at se på, når produktionen af sebum kontrolleres.

Påføres morgen og aften på afvasket hud.

Er meget velegnet til teenagehud og fungerer som både dag og natcreme. Fra midt 20'erne er den velegnet som supplement til anden creme, hvis man har tendenser til problemhud.

Indeholder

Key Ingredients:

Hyssopus officinialis, arganolie, malva, havtang fra Biscayen, avokadoolie, mangokernesmør, glycerin, mælketidsel, sesamolie.

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.