Apopro
Stik A' Myggespray Extra 30% DEET

Stik A' Myggespray Extra 30% DEET

100 ml
Mærke: Stik A
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 20% på udvalgte produkter mod stik, myg og flåter. Tilbuddet gælder udvalgte produkter i perioden 03.06. - 28.07.2024. Gælder ikke medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '91.15' | customcurrency}}
{{ 113.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Stik A' er et afskrækningsmiddel mod myg, som indeholder 30% DEET. Produktet virker øjeblikkeligt og varigheden er 4 timer på stikmyg.

Dosis og anvendelse

Omryst produktet før brug. Påføres direkte på de kropsdele, der skal beskyttes, men sprøjt ikke direkte i ansigtet. Spray 4-6 gange pr. underarm (svarer til en dosis på 1,1 mg/cm2). Varigheden af produktet kan nedsættes ved sved, afvaskning, afgnidning, høje temperaturer (>30 grader), vind og lignende. Kan ikke benyttes på tøj.

Ved brug af solcreme ventes 30 minutter før anvendelse af produktet. Undgå, at produktet kommer i kontakt med plast, urglas og briller. Produktet må ikke benyttes af børn under 14 år.

Produktet må ikke opvevares sammen med fødevarer, drikkevarer eller foderstoffer. Beholderen bortskaffes desuden i overensstemmelse med kommunale regler for affaldshåndtering. Rester skal afleveres til den kommunale affaldssortering for farligt affald. Tomme beholder kan bortskaffes md dagsrenovationen.

Indeholder

Ingredients: 30% w/w, 316 g/L N,N-diethyl-m-toluamide, CAS-nr. 134-62-3.

Indeholder ethanol.