Apopro
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

150 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 25% på udvalgte ansigts- og hudpleje produkter. Tilbuddet gælder i perioden 01.07 - 14.07.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '408.75' | customcurrency}}
{{ 545.00 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Pumpkin Enzyme Mask er en tredobbelt virkende eksfolierende enzym maske som aktivt fjerner døde hudceller og øjeblikkeligt giver en mere jævn hudtone med en flot udstråling. Den eksfolierer huden i tre niveauer ved hjælp af AHA syre, græskarenzymer og fine krystaller af aluminiumoxid. Den udjævner hudens tekstur, fremmer cellefornyelsen og udglatter fine linjer og rynker. Beriget med vitamin C som giver huden et ekstra boost af glans og efterlader den med en klar og frisk finish. Velegnet til alle hudtyper. Perfekt til en træt og livløs hud.

Indeholder bl.a.
·Græskarenzym er et mildt eksfolierende enzym som giver en mere jævn hud.
·Glykolsyre (AHA) er mildt eksfolierende og øger cellefornyelsen, giver en mere ensartet hud, hudtone og glød.
·Aluminiumoxidkrystaller giver en mekanisk eksfoliering og virker dybderensende.

En tredobbelt virkende peeling som eksfolierer, polerer og peeler huden og øger cellefornyelsen. Velegnet til alle hudtyper, optimal til en træt og livløs hud. Giver en mere jævn hudstruktur med en flot udstråling.

Tips! Lad den virke lidt længere for ekstra enzym eksfoliering. Anvend derefter en fugtgivende maske for et optimalt resultat.

Dosis og anvendelse

Påfør et tyndt lag af ansigtsmasken på renset hud. Massér forsigtigt det mikropolerende aliminiumoxidpulver ind i huden med fugtige fingerspidser. Brug cirkelbevægelser. Lad masken virke i 3-7 minutter afhængigt af hvor sart huden er og lad alfa-hydroxidsyren og enzymerne gøre arbejdet. Skyl omhyggeligt. Anvendes en eller to gange om ugen. Dette produkt indeholder en alfahydroxidsyre, som kan øge hudens overfølsomhed over for sol og især risikoen for at blive forbrændt. Brug derfor en passende solbeskyttelsesfaktor inden du udsætter dig for solen, når den er stærkest.

Indeholder

Water/Aqua/Eau, Cucurbita Pepo (Pumpkin), Alumina, Glycerin, Triethanolamine,, Carbomer, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Sodium Lactate, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Bht, Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citric Acid, Disodium, Edta, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Fragrance/Parfum.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.