Apopro
Mums With Love Sun Stick SPF50 15 ml

Mums With Love Sun Stick SPF50 15 ml

15 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '89.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Med vores vandfaste og dermatologisk testet solstift med SPF 50 kan du nemt og hurtigt påføre et beskyttende og nærende lag på udsatte områder såsom næse, læber, pande, ører eller nakke.

Med vores dermatologisk testet solstift med SPF 50 kan du nemt og hurtigt påføre et beskyttende og nærende lag på udsatte områder såsom næse og læber. Stiften er meget vandfast, let at smøre ind og indeholder hudplejende olier og E-vitamin. Med denne i tasken er det hurtigt og nemt at beskytte dig selv og dine børn mod solen i løbet af dagen, og dertil passer du også på verdens koraller, da den er koralvenlig.

- Høj UVA og UVB beskyttelse til på farten.
- Vandfast
- Beskytter sensistive hudområder
- Bæredygtig og koralvenlig
- Rene ingredienser uden unødvendige kemikalier

Dosis og Anvendelse

Smør et tyndt lag på udsatte områder såsom næse, læber, pande og ører. Gentag påføring i løbet af dagen, især efter badning. Husk ikke at opholde dig for længe i solen, selv med solcreme.
Vi anbefaler ikke at udsætte spædbørn og småbørn for direkte sol. Sæt jer hellere i skyggen med en kølende drik eller is.

Indeholder

Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter (shea butter), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Jojoba Esters, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Ethylhexyl Triazone, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Tocopherol.

Opbevaringstid: efter åbning 9 måneder

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.