Apopro
Ecooking Super Serum Parfumefri

Ecooking Super Serum Parfumefri

20 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '399.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Et effektivt serum, der er skabt til dig, der er 35+. Det giver nemlig din hud et fugtboost og har en ekstremt høj anti-age virkning. Super Serum giver din hud masser af glød og minimerer fine linjer og dybe fuger. Det strammer op, giver masser af fugt og indeholder effektive virkestoffer som hexapeptide-8.

Du kan få en ekstra god virkning af Super Serum, hvis du bruger den i forbindelse med behandling med Ecooking Derma Ruller, som får serummet til at trænge dybere ind i huden.

Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning. Det er nemlig målrettet mod et bestemt behov, ønske eller problem i huden. Derfor kan et serum ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er proppet med netop de ingredienser, der virker på det særlige behov, du har.

Vegansk, dermatologisk testet, AllergyCertified og parfumefri.

Dosis og anvendelse

Brug serummet på afrenset hud. Pump et par dråber ud på fingerspidserne og fordel serummet i dit ansigt, på din hals og bryst.

Indeholder

Aqua**, Propanediol**, Glycerin*, Sodium PCA**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Xanthan Gum**, Sodium Levulinate**, Hydrolyzed Wheat Protein**, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Soy Protein**, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide-8, Citric Acid**, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Lecithin**, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Triethanolamine, Tripeptide-1

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: