Apopro
Ecooking A-Vitamin 0,30% - capsules - 60 pcs.

Ecooking A-Vitamin 0,30% - capsules - 60 pcs.

60 stk
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '399.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Vi har forøget familien med ikke bare et, men to A-vitamin-serummer: Et A-vitamin Serum 0,15 % til begyndere og et A-vitamin Serum 0,30 % til øvede.

Hvis ikke du allerede har introduceret din hud til A-vitamin Serum, så er der mange grunde til at gøre det. A-vitamin er noget af et multitalent, der stimulerer cellefornyelsen og øger kollagenproduktionen. Det sætter gang i en masse gode ting som at udjævne huden, minimere pigmentpletter, bekæmpe urenheder, udglatte, reducere fine linjer og mindske porer.

Som ny bruger af A-vitamin Serum anbefaler vi, at du bruger A-vitamin Serum 0,15 %. Så kan du skifte til A-vitamin Serum 0,30 %, når din hud har vænnet sig til det aktive vitamin, og du ønsker at øge effekten.

Dosis og anvendelse

Brug en A-vitamin-kapsel om aftenen efter rens og før natcreme. Du kan bruge A-vitamin Serum hver aften eller efter behov. Vrid toppen af kapslen, tryk indholdet ud i ansigtet eller på fingerspidserne og fordel serummet i ansigtet samt på hals og bryst. Undgå at komme for tæt på øjnene. Kan prikke i huden og få huden til at blusse op i et kort øjeblik.

OBS! A-vitamin gør huden mere sensitiv overfor solen, så hvis du bruger serummet om morgenen, er det vigtigt efterfølgende at påføre solcreme.

Indeholder

Caprylic/Capric Triglyceride**, Silica**, Polyisobutene, Glycine Soja Oil**, Tocopheryl Acetate, Retinol.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: