Apopro
Astion Shampoo

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '79.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Parfumefri shampoo fra Astion Pharma til daglig pleje i hovedbunden. Beriget med fugtgivende Urea og beroligende Niacinamid, ideel til kløende og tør hovedbund.

Astion Pharma Shampoo er en skånsom og parfumefri shampoo designet specifikt til personer, der kæmper med tørhed og irritation i hovedbunden. Denne specialformulerede shampoo indeholder en nøje afstemt blanding af Urea og Niacinamid, som er kendt for deres fugtgivende og beroligende egenskaber, hvilket gør den til en ideel løsning for daglig vask og pleje.

Urea er effektiv til at bevare fugtigheden i huden og forbedre hudens barrierefunktion, hvilket er afgørende for at mindske tørhed og skældannelse i hovedbunden. Niacinamid, en form for vitamin B3, er fremragende til at reducere inflammation og rødme.

Vores shampoo er skånsom nok til daglig brug og kan anvendes af hele familien, inklusiv voksne og børn fra 0 år. Den er særligt udviklet til at håndtere problemer såsom kløe, skæl og tør hovedbund.

Denne parfumefri shampoo er AllergyCertified, hvilket betyder, at den er testet og godkendt til at minimere risikoen for allergiske reaktioner, hvilket gør den særdeles velegnet for sensitiv hud.Dosis og Anvendelse

Fugt håret grundigt og anvend en passende mængde shampoo.

Massér blidt ind i hovedbunden for at aktivere dens milde skum og sikre, at de aktive ingredienser fordeles jævnt.

Skyl grundigt ud efter brug for at undgå at rester forværrer tørhed eller irritation.


Indeholder

Ingredients: Aqua/Water, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Betaine, Urea, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Chloride, Niacinamide, Lactic Acid, Sodium Citrate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Panthenol, Potassium Sorbate, Sodium PCA, Allantoin, Saccharide Isomerate, Glyceryl Caprylate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tocopherol, Vegetable Oil, Citric Acid.


Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?