Apopro
Altiderm Magnesiumolie

Altiderm Magnesiumolie

200 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '249.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Altiderm Magnesiumolie er et nyt, unikt universalmiddel til musklerne. Altiderms MG 12 OPTIMA Magnesiumolie er særdeles velegnet til sportsudøvere og som lindring i hverdagen ved muskelkramper, muskelspændinger og uro i benene.

MG12 OPTIMA Magnesiumolie til udvortes brug optages væsentligt hurtigere i kroppen end ved oral indtagelse (Kilde: 1. Shealy, CN. Transdermal Absorption of Magnesium. Southern Medical Journal 2005 & 2. Josling & Watkins, EJNR, april 2010.)

Generelt forbedrer magnesium muskelfunktionen og øger energiniveauet, lindrer muskelkramper - er derfor velegnet til personer med uro i benene (Restless legs). Det indgår i immunforsvarets funktion, beroliger og forbedrer søvnkvaliteten, og det afbalancerer det hormonelle system.

Dosis og anvendelse

Spray ca. 1/2 teskefuld olie i hånden, fordel det på begge håndflader og smør det på de ønskede områder. Efter ca. 15 minutter dannes et hvidgrå skær på huden - det er tegn på, at magnesiumkloriden i væsken er absorberet af huden. Det overskydende lag vaskes let af med en fugtig klud uden brug af sæbe.

Vær opmærksom på, at der føles en "stikken" i huden. Det er den kraftige magnesiumklorid-koncentration, der er årsag til det. Det er fuldstændigt ufarligt, og der er udstedt sikkerhedscertifikat på produktet

OBS! Altiderm Magnesiumolie i enhver form må ikke gives til personer i dialyse, med mindre man har konsulteret læge herom.

Indeholder

Vand (69 %), magnesiumklorid (31%).

Klassificeret som

Produktet er medicinsk udstyr.

Måske søger du:
Har du brug for hjælp?