Apopro
VITAMIN'22 Specifikt Til Kvinder

VITAMIN'22 Specifikt Til Kvinder

60 stk Kosttilskud
Mærke: VITAMIN22
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '199.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Kombinerer probiotika, som hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar og en eksklusiv kombination af 8 vitaminer, 6 mineraler, aminosyrer og planteekstrakter, specielt tilpasset kvinders ernæringsmæssige behov.
Denne specifikke formel hjælper kvinder med at bevare deres knoglemasse, bidrager til nervesystemfunktion, stimulering af kognitive processer og maksimerer beskyttelsen aldring samt bekæmpelse af træthed og overarbejde.

Produktet indeholder følgende 8 vitaminer og 6 mineraler:

Vitaminer A, C, D, E, B6, B9, B12, K, kalcium, magnesium, jern, krom, mangan og bor.

De to tilstedeværende planter er granatæble, hvis antioxidant, anti-bakteriel, anti-viral og anti-inflammatorisk egenskab er velkendt, og ginseng, som er kendt for at forbedre både fysisk og mental tone.
De to aminosyrer er lysin, en essentiel aminosyre, der er involveret i immunforsvar og metabolisme af jern, og tryptophan, en forløber for serotonin, der er involveret i reguleringen af humør, angst og søvn.

Dosis og anvendelse

2 kapsler dagligt, helst om morgenen eller ved middagstid til måltiderne med et stort glas vand. 30-dages forløb. Bedst før dato på pakken.
Opbevares utilgængeligt for børn, varme og fugt.
Anvendes som en del af en varieret og alsidig kost og en sund livsstil.

Produktet bør ikke anvendes af gravide, ammende og børn uden aftale med læge eller sundhedsplejerske. Produktet frarådes til personer med kroniske lidelser som fx diabetes også til personer i behandling med forskellige lægemidler mod hjerte-kar-sygdomme.

Det anbefales ikke at overskride den anbefalede dosis.

Dette produkt indeholder en tørremiddeltablet, der ikke bør indtages.

Indeholder

Calciumcarbonat, vegetabilsk kapsel (HPMC, farvestof: chlorophyllin kobberkompleks), magnesiumoxid, C-vitamin, jernlaktat, granatæbleekstrat titreret i ellaginsyre, rødt ginsengrodspulver, L-lysinhydrochlorid, L-tryptophan, E-vitamin, mælkesyre (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, mælk), beta-caroten, vitamin B9, chloridchrom , emulgator: magnesiumstearat, mangancitrat, natriumborat, antiklumpningsmiddel: silica, vitamin B12, vitamin B6, vitamin D3, vitamin K1. Glutenfri.

Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.