Apopro
Vagisan Protective Ointment

Vagisan Protective Ointment

75 ml
Mærke: Vagisan
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '189.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Vagisan Protective Ointment er en åndbar beskyttelse til det ydre intim- og baldeområde.

For kvinder, der har tendens til hudirritation i intimområdet, anbefales regelmæssig brug af en beskyttende og plejende salve i det ydre intimområde. Det kan beskytte huden mod fugt og friktion og dermed forebygge ømhed. Hvis huden allerede er irriteret, kan salven hjælpe med at berolige huden hurtigere.

Vagisan Beskyttelsessalve danner en vandafvisende beskyttelsesfilm, som stadig tillader huden at "ånde". Det betyder, at huden kan beskyttes mod hudirriterende påvirkninger og dermed mod at blive øm, uden at der opbygges fugt.

Vagisan Beskyttelsessalve er specielt udviklet til brug i det ydre kønsområde. Salven er særlig blød, let at smøre ud og klæber godt til huden. Takket være dens sammensætning, som omfatter hudvenlige olier og voks af vegetabilsk oprindelse, danner den en vandafvisende beskyttelsesfilm på huden og tillader stadig huden at "ånde". Dette beskytter huden mod hudirriterende påvirkninger og dermed mod at blive øm i det ydre køns- og baldeområde uden at forårsage en ophobning af fugt. Vagisan Protective Ointment indeholder ingen mineralske fedtstoffer og ingen silikoner.



Dosis og Anvendelse

Salven påføres tyndt på det ydre intime område i de regelmæssigt berørte områder. For eksempel er en mængde på størrelse med en ært tilstrækkelig til det forreste eller bageste intime område. Salven kan anvendes 1-2 gange om dagen eller oftere, hvis det er nødvendigt. Det anbefales især at bruge den: efter vask, efter brug af toiletpapir og før sportsaktiviteter.

Vagisan Beskyttelses Salve kan også bruges i det ydre intime område under menstruation.


Indeholder

Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Aqua, Octyldodecyl Myristate, Oleyl Erucate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Behenate, Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Cera, Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Acacia Decurrens Flower Cera, Polyglycerin-3, Bisabolol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Tocopherol, Glyceryl Citrate/ Lactate/ Linoleate/ Oleate, Vegetable Oil, Ascorbyl Palmitate, Zingiber Officinale Root Extract.

Salven indeholder ikke mineralske olier, silikoner og zinkoxid.


Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: