Apopro
UniKalk Extra

UniKalk Extra

160 stk Kosttilskud
Mærke: UniKalk
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 20% på 100-vis af udvalgt kosttilskud og vitaminer ved køb for min. 249,-. Tilbuddet gælder i perioden 29.05 - 11.06.2023

Garanti for afsendelse næstkommende hverdag

Læs mere

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '139.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

UniKalk Extra

Ny emballage - samme gode indhold

Det perfekte kalktilskud til dig, der også ønsker tilskud af magnesium

UniKalk Extra er et kosttilskud med kalk, D-vitamin og magnesium. Kombinationen af calcium, D-vitamin og magnesium sikrer dig tre vigtige byggesten til din krop.
Calcium og D-vitamin er vigtige i forhold til vores knogler og tænder, dvs. at calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale tænder.

Calcium bidrager desuden til et normalt energistofskifte og en normal muskelfunktion. Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion og et normalt calciumindhold i blodet. Magnesium er et mineral, der også hjælper til at vedligeholde normale knogler og tænder og som derudover bl.a. bidrager til normal muskelfunktion og normalt energistofskifte.

Hvorfor kan det være en god idé at tage tilskud med kalk og magnesium?

Knoglerne har hver dag brug for kalk for at kunne genopbygges den nedbrydning, der løbende finder sted i knoglevævet. Hvis du følger de officielle kostråd og spiser en sund og varieret kost, er det muligt at indtage de anbefalede mængder vitaminer og mineraler. Er du i tvivl om du får tilstrækkeligt med kalk via kosten kan du fx. supplere med et kalktilskud

Calcium bidrager til et normalt energistofskifte og en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og et normalt calciumindhold i blodet. Magnesium er et mineral, der hjælper din krop med at vedligeholde normale knogler og bidrager til en normal muskelfunktion. Hjælper også til at mindske træthed og udmattelse.

Hvad er UniKalk?

UniKalk er en serie af kosttilskud, som alle indeholder kalk (calcium). UniKalk indeholder gode råvarer af høj kvalitet og er udviklet i samarbejde med eksperter og specialister. Du finder 12 forskellige kalktilskud i UniKalk-serien, som hver især er tilpasset forskellige behov. UniKalks tilskud er velegnede til personer, som ikke dagligt får tilstrækkeligt med mælkeprodukter, og fed fisk gennem kosten og derfor kan have brug for at supplere med kalk og D-vitamin. Du kan altid finde et kalktilskud fra UniKalk, som passer til dig og dine behov - uanset hvor i livet du befinder dig.

Dispenseringsform

Tabletter

Dosis og anvendelse

Voksne og børn over 11 år: 1 tablet 1-3 gange dagligt i forbindelse med et måltid.

Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Indeholder

Indhold pr. daglig dosis

1 tabl.

% af RI

2 tabl.

% af RI

3 Tabl.

% af RI

Calcium

300 mg

38

600 mg

76

900 mg

114

Vitamin D

10 µg

200

20 µg

400

30 µg

600

Magnesium

77,6 mg

21

155,2 mg

42

233 mg

63

%RI= Referenceindtag

Ingredienser:Calciumcarbonat, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tricalciumfosfat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), magnesiumhydroxid, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, talkum, modificeret stivelse, hydroxypropylcellulose), mellemkædede triclycerider (kokosolie), cholecalciferol.

Opbevaring

Bør opbevares tørt ved max 25 grader og beskyttet mod direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

Vær opmærksom på

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.