Apopro
UniKalk Brus Appelsin

UniKalk Brus Appelsin

20 stk Kosttilskud
Mærke: UniKalk
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
3 for 2 på Unikalk og Nupo. Vælg 3 produkter fra kategorien og få en rabat svarende til det billigste produkt. Tilbuddet gælder i perioden 27.03 - 09.04.2023.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '39.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

UniKalk Brus Appelsin

Boblende kalktilskud med smag af appelsin

Er du træt af at synke tabletter, eller trænger du til en god grund til at snuppe et ekstra glas vand? Så er UniKalk Brus med appelsinsmag lige noget for dig. Brusetabletterne er en enkel og velsmagende måde at indtage sit kosttilskud på, og desuden generer brusetabletter ofte slimhinden i mavesækken mindre end almindelige tabletter. Hav et rør med brusetabletter stående på dit skrivebord, i køkkenet eller på natbordet, så du let husker at tilsætte en brusetablet til dagens første glas vand. Du kan også indtage vitamintilskuddet i et glas vand og drikke det sammen med et af dine måltider. Vandet får en dejlig smag af appelsin og en perlende fornemmelse. Alle bør være opmærksomme på, om de får nok kalk gennem kosten.

Hvorfor kan det være en god idé at supplere min kost med et tilskud af kalk?

Calcium er nødvendigt for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, bidrager til et normalt energistofskifte og en normal muskelfunktion, mens D-vitamin bidrager til et normalt calciumindhold i blodet samt opretholdelsen af immunsystemets normale funktion. Sundhedsstyrelsen anbefaler alle voksne og børn over 4 år at tage et dagligt tilskud på 10 µg D-vitamin i vinterhalvåret (oktober til april).

Hvad er UniKalk?

UniKalk er en serie af kalktilskud der er tilpasset både børn og voksne Tilskuddene indeholder alle kalk (calcium), der er nødvendig for vedligeholdelse af normale knogler. Der findes 12 forskellige kalktilskud i UniKalk-serien - hver især tilpasset forskellige behov. UniKalk-serien er udviklet i samarbejde med eksperter og specialister og indeholder gode råvarer af høj kvalitet

Dispenseringsform

Brusetabletter

Dosis og anvendelse

Anbefalet daglig dosis: 1-2 tabletter.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Indeholder

Næringsstofindhold

1 tablet

Calcium

500 mg 63% RI*

Vitamin D (D3)

5 µg 100% RI*

*RI=Referenceindtag

Ingredienser: Surhedsregulerende midler (citronsyre, æblesyre, natriumhydrogencarbonat), calciumcarbonat, stivelse, sødestoffer (natriumyclamat, natriumsaccharin), naturlig aroma, rødbedejuicepulver, maltodextrin, farvestof (riboflavin-5'- phosphat), cholecalciferol.

Opbevaring

Bør opbevares tørt ved max 25 grader og beskyttet mod direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

Vær opmærksom på

Kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Indeholder sødestof. Overdrevet indtagelse kan virke afførende. Brusetabletter må ikke synkes hele, da de så kan forårsage ætsninger på slimhinderne.

Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.