Apopro
Tromborg Deluxe Face Cream Light Edition

Tromborg Deluxe Face Cream Light Edition

50 ml
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb udvalgt luksushudpleje for minimum 299 kr. og spar 20%. Gælder ikke produkter mærket med Fast Lav Pris og gælder fra d. 15.04. - 28.04.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '449.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Deluxe Face Cream Light Edition.

Din huds helt uundværlige sommerven. Denne letvægtscreme absorberes hurtigt, fedter ikke og efterlader huden fugtet og i balance med en silkemat overflade. Især egnet til normal og olieret hud - fantastisk under solcreme eller makeup. Deluxe Face Cream Light Editions indhold af koldpressede økologiske planteekstrakter forfrisker og regulerer huden og skaber sammen med hyaluronsyre en langttidsvirkende fugtbinding. Indholdet af kollagen virker opbyggende på hudens bindevæv imens aloe vera beroliger og heler irriterede områder.

Kombinationen af de mange aktive økologiske ingredienser gør, at huden fremstår silkeblød og i perfekt balance. En delikat dagcreme til normal og olieret hud med skønne noter af orange, verbena, vanilje og rosmarin.

Deluxe Face Cream Light Edition er blandt andet velegnet til olieret hud, da den ikke fedter og talgkirtlerne ikke går i overproduktion. Cremen kontrollerer på den måde udskillelsen af talg samtidig med, at huden holdes konstant hydreret. Light cremen egner sig til de fleste hudtyper, og især om sommeren ved varmere temperaturer, hvor den er fantastisk under solcreme eller makeup.

Makeup kan påføres umiddelbart efter og resultatet - med eller uden makeup - bliver en frisk og hydreret hud.

Indeholder

Key Ingredients:

Hyaluronsyre, macadamianøddeolie, aloe vera, glycerin, kollagen, melisse, røllike, fennikel og humle.

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.