Apopro
Raunsborg Hand Cream Sensitive

Raunsborg Hand Cream Sensitive

100 ml
Mærke: RAUNSBORG
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '149.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tørre og sprukne hænder er fortid.

Mange oplever, hvordan tørre og sprukne hænder giver et enormt irritationsmoment i hverdagen.

Kom det til livs.

Raunsborg Hand Cream Sensitive 100 ml er en parfumefri, nærende og fugtgivende håndcreme. En håndcreme, der trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende.

Lind og vegetabilsk squalane sikrer, at huden får fugt og beskyttelse. Mens agurkeekstrakter hjælper til at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

Dosis og anvendelse

God håndhygiejne er mere end håndvask og afspritning. For når du vasker hænder rigtig tit, er det ofte hårdt for huden, som uden pleje kan blive irriteret og tør.

Derfor er det en god idé at hjælpe dine hænder med at oprette den naturlige fugtbalance, og bruge en god håndcreme hver gang du har vasket hænder.

Brug Raunsborg Hand Cream Sensitive efter hver håndvask, så dine hænder får fugt og ikke udtørrer. Og brug den med fordel også med jævne mellemrum uden håndvask for at mindske risikoen for tør og sprukken hud på hænderne.

Indeholder

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coco-caprylate, Sorbitan Stearate, Pentaerythrityl Stearate/Caprate/Caprylate/Adipate, Polysorbate 60, Squalane, Caprylyl Glycol, Panthenol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Tilia Platyphyllos Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?