Apopro
Pharmaceris N CC-Creme

Pharmaceris N CC-Creme

40 ml
Mærke: Pharmaceris
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '209.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Anbefales til alle følsomme hudtyper, især til couperose hud, der har brug for effektiv beskyttelse mod skadelige miljøforhold (sol, vind, kulde). Beregnet til hud som er udsat for rødme og erytem (både vedholdende og tilbagevendende) forårsaget af eksterne faktorer, stress, intense følelser, alkohol og varme eller krydrede fødevarer. Også beregnet for personer med mørke cirkler og hævelse under øjnene og personer, der undergår farmaceutisk behandling for couperose eller rosacea hud.

Den lette farvekorrektion (CC)-farvet formel) indeholder et grønt mineralpigment kendt for dets evne til at udjævne hudtonen ved effektivt at skjule rødhed og minimere tilstedeværelsen af kapillærer. Cremen, der er baseret på fotostabile UVA- og UVB-fibre, leverer et højt niveau af solbeskyttelse og forhindrer overfølsomhed over for miljøforhold.

Dosis og anvendelse

Til dagbrug. Påfør produktet på renset hud og lad det være helt absorberet. Den delikate CC-creme er en perfekt løsning til alle, der ønsker effektiv hudpleje og beskyttelse, der giver en jævn hudtone.

Indeholder

Ingredients: Aqua (Water) Butyrospermum Parkii (Shea) Butter E Cetearyl Alcohol Glycerin Dimethicone Decyl Oleate 1,2-Hexanediol Petrolatum Phytonadione Epoxide Potassium Cetyl Phosphate Dicaprylyl Ether Sodium Polyacrylate Hesperidine Methyl Chalcone Hydroxyacetophenone Pentaerythrityl Distearate Tocopheryl Acetate Parfum (Fragrance).

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.