Apopro
Pargaard Genanvendelige Rondeller Deep Purple

Pargaard Genanvendelige Rondeller Deep Purple

5 stk
Mærke: Pargaard
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '69.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktet måler 7x7 cm.

Pargaard Genanvendelige Rondeller er produceret af 100% blødt, GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bruges igen og igen, på alle slags hudtyper. Rondellernes overflade renser din hud, uden at irritere din hud og kan kombineres med ethvert renseprodukt.

De genanvendelige og økologiske rondeller, erstatter dit forburg af engangs vatrondeller/wipes og de kan bruges på begge sider. Rondellerne holder op til flere år. Fugt rondellen inden dit renseprodukt påføres, for at spare på dit produkt.

Alle Pargaards' produkter, er med til at skabe jobs til udsatte borgere der fx har mobilitetsnedsættelse, autismespektrum eller udviklingsforstyrrelse af tale eller sprog. Når der skabes arbejde, skabes der samtidigt solstråle historier, idet der opstår ansvarsfølelse, socialt samvær og ikke mindst stolthed.

Om GOTS: Global Organic Textile Standard certificeringen garanterer dig som forbruger et miljøvenligt produkt. Vores GOTS produkter er produceret ud fra en række høje miljømæssige standarder der er gældende for hele produktionskæden - lige fra høstningen af råmaterialerne til emballagen.

GOTS certificeringen sikrer også, at produktet er produceret under gode arbejdsforhold.

Anbefalinger:

Vask på 30/40/60 grader C (Vær opmærksom på krymp ved 60 grader C samt tørretumbling)

Vask rondellerne i Pargaards' vaskepose i GOTS certificeret bomuldsnet, for at skåne dem og undgå at de sætter sig fast i tromlen.

Vælg gerne Deep purple til mascara, dark nude til din foundation og den naturhvide til at tjekke om alt makeup er fjernet fra din hud samt til syreholdige produkter.

Variér dit tryk på rondellen, alt efter om du afrenser omkring øjnene (som kræver et let tryk) eller omkring næsen (som oftere kræver et hårdere tryk). Et hårdere tryk på huden, vil også give din hud en let eksfolierende effekt som kan være god i T-zonen.

Hold gerne rondellen med vand og renseprodukt på vipperne i et kort øjeblik, for at undgå at gnide det sarte øjenområdet for meget.