Apopro
MINAMI VeganDHA

MINAMI VeganDHA

60 stk Kosttilskud
Mærke: MINAMI
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '319.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

MINAMI VeganDHA 75 % er en plantebaseret og højt koncentreret omega-3 med højt indhold af omega-3-fedtsyren DHA. Produktet er helt vegetabilsk og stammer fra dyrkede alger.

Det er beregnet til vegetarer og veganere, der ønsker fordelene ved omega-3 uden at skulle give afkald på deres værdier. Produktet er også velegnet til ældre personer, der har brug for ekstra DHA, hvor DHA-fedtsyren er vigtig for hjernen og synet i aldringsprocessen.

DHA bidrager til bevaring af en normal hjernefunktion og et normalt syn ved et dagligt indtag af 250 mg. Kapslen er helt vegetabilsk med en god og naturlig smag af appelsin. Produktet er helt uden animalske tilsætningsstoffer, og den højt koncentrerede algeolie indeholder ingen mættet fedt som fyldstof.

Algeolien er af højeste kvalitet. MINAMI har sin egen patenterede, miljøvenlige fremstillingsproces, der renser omega-3 med en avanceret og superkritisk kuldioxidekstraktion ved lav temperatur. Der er ikke brugt nogen kemiske opløsningsmidler i MINAMI. Emballagen er af genbrugspap med påtryk af vegansk blæk. Det tilstræbes at afsætte det mindst mulige miljøaftryk.

Dispenseringsform

Kapsler

Dosis og Anvendelse

Voksne: 1 kapsel om dagen sammen med mad. Softgel-kapsel med god og naturlig appelsinsmag. Kan synkes, tygges eller prikkes hul på, så indholdet kan trykkes ud på en ske. Bør ikke indtages af spædbørn, børn eller unge under 14 år. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Indeholder

Olie fra mikroalgen Schizochytrium sp., fugtighedsbevarende midler (glycerol og carrageenan), modiceret stivelse, naturlig appelsinaroma, astaxanthin (fra Haematococcus pluvialis-algen), antioxideringsmidler (rosmarinekstrakt og tokoferolholdigt ekstrakt), surhedsregulerende middel (natriumcarbonat).


Opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn.

Vær opmærksom på

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil.

Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.

Har du brug for hjælp?