Apopro
Lactocare Digestive Comfort

Lactocare Digestive Comfort

30 stk Medicinsk udstyr
Mærke: LACTOCARE
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

Før {{ 134.95 | customcurrency}}
{{ '114.70' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Lactocare Digestive Comfort indeholder præbiotiske fibre til lindring af forstoppelse og forbedring af fordøjelseskomfort og peristaltik. De præbiotiske fibres virkningsmekanisme støttes af de probiotiske bakterier, der allerede er til stede i tyktarmen og probiotiske bakterier, der er tilsat produktet.


Dosis og anvendelse

Voksne og børn på 12 år og derover: Tilsæt brevets indhold i et stort glas vand, der har stuetemperatur, og drik det inden for 10 minutter. Brug et brev to gange dagligt til behandling af forstoppelse og et brev dagligt til at bevare fordøjelseskomforten og peristaltikken. Doseringen bør justeres i forhold til den individuelle respons på behandlingen. Maksimal dosis er sædvaneligvis højst 4 breve dagligt.

Børn i alderen 2 til 12 år: Produktet er også egnet til børn i alderen 2 til 12 år. Følg omhyggeligt din læges anvisning i brug af produktet.


Indeholder

1 brev indeholder kortkædede fructo-oligosaccharider2.500 mg, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Fructose, Appelsinsmag og Silikonedioxid.


Vær opmærksom på

Opbevares utilgængeligt for børn. Brug ikke mere end den anbefalede daglige dosis. Må ikke anvendes i tilfælde af kendt eller formodet overfølsomhed over for nogle af ingridienserne eller over for inulin. Hvis du er gravid eller ammer , skal du spørge en læge til råds, inden du anvender produktet. Spørg din læge til råds, hvis forstoppelsen fortsætter, efter at du har anvendt produktet regelmæssigt. Produktet kan forårsage oppustet mave, kvalme, flatulens og diarre. Overholdelse af den ovenfor angivne vejledning i brugen nedsætter sandsynligheden for, at dette forekommer. I tilfælde af bivirkninger, skal du holde pause med behandlingen og spørge en læge til råds.


Klassificeret som

Produktet er medicinsk udstyr