Apopro
Kristpalmeolie
Spar 25% på udvalgte kosttilskud. Tilbuddet gælder i perioden 10.06. - 23.06.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '31.45' | customcurrency}}
{{ 41.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Kristpalmeolie kan benyttes til massage og til hudpakninger. Kristpalmeolien, også kaldt amerikansk olie (Castor Oil), udvindes ved presning af frøene fra Ricinus communis (L.).

Dosis og anvendelse

Til udvortes brug. Kan bruges til massage.

Indeholder

Ingredients: Ricinus Communis Seed Oil.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.