Apopro
IdHAIR Solutions No. 4

IdHAIR Solutions No. 4

200 ml
Mærke: IdHAIR
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb 3 udvalgte produkter i kategorien "Sommer deals" og få en rabat tilsvarende det billigste produkt. Hvis du køber 6 produkter, får du en rabat tilsvarende de 2 billigste produkter og så fremdeles. Tilbuddet gælder i perioden 11.09 - 01.10.2023.
{{ '159.00' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Kur som forfrisker og stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden.

Solutions No. 4 er en tonic til pleje af svamp, kløe og skæl, og skal bruges i forbindelse med Solutions shampooer. Den forfrisker og stimulerer mikro-cirkulationen i hovedbunden. Tonicen indeholder både climbazole og piroctone olamine, der begge er ingredienser der mindsker udviklingen af forskellige gærsvampe, som forårsager skæl i hovedbunden. Derudover indeholder den rosmarin, som bl.a. stimulerer cirkulationen i hovedbunden. Bruges dagligt, eller efter hårvask. Indeholder ikke parfume.

Andre pakningsstørrelser

IdHAIR Solutions No. 4 MINI 50 ml.

Anvendelse

Brug dagligt eller efter hårvask. Med den specielle doseringshætte er den nem at påføre i hovedbunden. Skyl ikke bagefter.

Indeholder

Aqua, Alcohol Denat., 2-Sec-Butyl-Cyclohexanone, Cetrimonium Chloride, Salicylic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyquaternium-28, Hydroxyethylcellulose, Piroctone Olamine, Climbazole, Propylene Glycol, Menthol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Varenummer

690114 | 110593