Apopro
EKULF Pure Shine Mundskyl

EKULF Pure Shine Mundskyl

30 ml
Mærke: EKULF
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
4 for 3 på udvalgt tand- og mundpleje. Læg 4 produkter i kurven og få en rabat svarende til det billigste produkt. Tilbuddet gælder i perioden 30.01. - 12.02.2023.
{{ '10.00' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

PURE Shine mundskyl bruger en speciel kombination af ingredienser, inklusiv PVP, der modvirker belægninger på tænderne og holder tandoverfladen ren. På denne måde hjælper produktet med at bevare den naturlige hvide farve. Mundskyllen har en god smag af mynte, der giver frisk ånde.

PURE Shine mundskyl har et højt flourindhold (0,2% NaF) som hjælper med at remineralisere emaljen og rodoverfladen, og modvirker både karies og nedbrydning af tænderne.

Dosis og anvendelse

Anvendes morgen og aften efter tandbørstning. Skyl tænderne med 10 ml af opløsningen i et halvt til et minut, en halv time efter tandbørstning. Spyt ud og synk ikke. Kan med fordel også anvendes efter måltiderne.

Anbefales til voksne og børn over 12 år. Opbevares ved stuetemperatur og uden for børns rækkevide.

Indeholder

Ingredients: aqua, sorbitol, propylene glycol, PVP, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma, sodium benzoate, sodium fluoride, cetylpyridinium chloride, sodium saccharin, limonene, CI 42090, natriumflorid 0,2% w/w (900 ppm F).

Klassificeret som

Produktet er et kostmetisk produkt.