Apopro
Derma Baby Salve

Derma Baby Salve

100 ml
Mærke: Derma Baby
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 20% på udvalgte produkter til børnefamilien. Tilbuddet gælder i perioden 15.4. - 28.4.2024. Gælder ikke modermælkserstatning, stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '27.15' | customcurrency}}
{{ 33.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Derma Eco Baby Salve er en speciel vandafvisende salve med plejende egenskaber til den sarte og følsomme babyhud. Særlig velegnet til rød babynumse, hudfolder og anden hud, der udsættes for fugt. Salven danner en beskyttende barriere på huden samtidig med, at huden får lov at ånde.

Den indeholder ingen zink og kan derfor også bruges i ansigtet - fx til huden omkring munden eller tørre babykinder. Salven indeholder aloe vera, der fremmer heling af huden, og abrikosolie, der blødgør og plejer huden.

Dosis og anvendelse

Smør Derma Eco Baby Salve på den rene og tørre hud i et tyndt lag.

Indeholder

Aqua, Cocos Nucifera Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Zea Mays Starch*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Sulfate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate

*Ingredienser, som er økologisk dyrket. 99% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse. 20% af de totale ingredienser er økologisk dyrket. COSMOS ORGANIC certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til COSMOS standard, som fremgår af http://COSMOS.ecocert.com.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.