Apopro
Badeanstalten Flydende Sæbe - Aktivt Kul

Badeanstalten Flydende Sæbe - Aktivt Kul

300ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 20% på udvalgte hånd- og fodplejeprodukter ved køb for 199 kr. Tilbuddet gælder i perioden 01.07 - 14.07.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '119.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Denne sorte variant af vores traditionelle flydende sæber er noget helt specielt. Den indeholder aktivt kul der har været behandlet med damp og kuldioxid ved 700 - 900 grader celcius. Materialet har en mikroporøs struktur og virker rensende. Sæben skaber en Scandinavian noir spastemning på dit Badeværelse og dufter friskt, sødt og syrligt af de æteriske olier; appelsin, citron og citrongræs.

Hos Badeanstalten holder vi af at værne om det gamle håndværk, som sæbeproduktion oprindeligt var. I udviklingen af vores flydende sæber fravalgte vi syntetiske vaskeaktive stoffer og skumdannere for i stedet at skabe en sæbe baseret på traditionelle metoder: Rene forsæbede olier. Vores traditionelle sæbe er 100% biologisk nedbrydelig og er naturligt selvkonserverende - en ren fornemmelse med omtanke for miljøet.

Indeholder

Ingredients: Aqua, Potassium Cocoate, Glycerin, Hydroxyethyl Cellulose, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Activated Carbon, Citric Acid, Geraniol, Citral Linalool, Limonene.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.