Apopro
Zendium Sensitive Tandpasta 2 x 50 ml

Zendium Sensitive Tandpasta 2 x 50 ml

2 x 50 ml
Mærke: Zendium
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb 3, betal for 2 på udvalgt Tandpleje. Hvis du køber 6 produkter, får du en rabat tilsvarende de 2 billigste produkter og så fremdeles. Gælder ikke stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre 3f2 kampagner. Gælder fra 08.04 - 21.04.2024

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '43.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Zendium Sensitive er en fluor-tandpasta, som er specielt udviklet til at beskytte følsomme tænder og udsatte tandhalse. Zendium Sensitive er svagt skummende og har et ekstra mildt slibemiddel, og indeholder derudover kaliumnitrat, som beskytter dine tænder mod skader, samt zink til at modvirke dårlig ånde. Zendiums Sensitives unikke formel er sammensat af enzymer, colostrum og fluor, som styrker mundens eget forsvar, og skaber en skånsom, men effektiv naturlig beskyttelse mod mundplejeproblemer såsom karies, plak og tandkødssygdomme ved at indeholde de samme naturlige enzymer og proteiner, som allerede findes i vores spyt. Ved regelmæssig brug giver Zendium en naturlig beskyttelse af din mund ved at øge de gode bakterier og reducere de dårlige, hvilket bekæmper årsagerne til almindelige mundplejeproblemer såsom karies og tandkødssygdomme. Zendium tandpasta indeholder ikke parabener eller SLS (Sodium Lauryl Sulphate) - et skummiddel, der ofte ses i traditionelle tandpastaer, og som er kendt for at ændre smagen umiddelbart efter tandbørstningen. I stedet indeholder Zendium kun milde ingredienser, som ikke irriterer tandkød og andet følsomt væv i munden. Zendium Sensitive er derfor velegnet til personer med de mest følsomme munde, såsom børn, gravide og personer, som periodisk lider af mundblærer. Zendium Sensitive styrker kroppens naturlige forsvarssystem, ved at arbejde med vores krop snarere end imod den, og hjælper vores mund til at hjælpe sig selv, selv når den er allermest sårbar, med en skånsom men effektiv tandpleje for alle. Zendium mundplejeprodukter henvender sig til både unge og ældre med et produktsortiment som omfatter tandpasta, tandbørster og mundskyl.

Indeholder

Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Potassium Nitrate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Steareth-30, Sorbitol, Xanthan Gum, Aroma, Disodium Phosphate, Carrageenan, Sodium Fluoride, Amyloglucosidase, Citric Acid, Zinc Gluconate, Sodium Benzoate, Glucose Oxidase, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, CI 77891.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?