Apopro
Tromborg Face Oil Detox

Tromborg Face Oil Detox

30 ML
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '480.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Face Oil Detox

Essentielle olier tjener planternes behov, før de tjener vores behov: Det, de gør for os, har de allerede gjort for planterne. Essentielle olier består fra naturens hånd af komplekser af i hundredvis af forskellige forbindelser.

Koldpresset økologisk macadamianød er et af naturens egne mirakler, fyldt med bl.a. palmitol, omega 3- og omega 6-fedtsyrer, der stimulerer hudens forsvarsmekanismer og genopbygningsproces. Den er vital for at forsinke aldring af huden. Regenererende og fugtgivende.

Detox: lavendel, eukalyptus, pebermynte Mitcham. De æteriske olier virker udrensende og er fantastiske til sensitiv, problematisk hud.

Detox olien bruges dagligt (eller efter behov) efter rensning af ansigtet, enten inden den almindelige creme/serum-rutine eller som afslutning.

Fantastiske til ansigtsmassage - huden får glød og intensitet.

Indeholder

Key Ingredients:

Lavendel, eukalyptus, pebermynte mitcham. Desuden essentielle olier fra macadamia, hybenkerne, saflor og kukuinød samt calendula og vitamin E.

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.