Apopro
Tromborg Anti-Aging Glow Serum

Tromborg Anti-Aging Glow Serum

15 ML
Mærke: Tromborg
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Køb udvalgt luksushudpleje for minimum 299 kr. og spar 20%. Gælder ikke produkter mærket med Fast Lav Pris og gælder fra d. 15.04. - 28.04.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '760.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Tromborg Anti-Aging Glow Serum indeholder ekstrakt af passionsfrugt og passionsblomst, der blødgør og afstresser huden og får den til at stråle af sundhed og velvære.

Indeholder vigtige antioxidanter, der får huden til at fremstå sund og opstrammet, da fine linjer og rynker udviskes. Huden syner og føles glat, blød og smuk. Glow-serummet er en naturlig del af anti-aging forebyggelse og behandling.

Den ultimative booster-behandling af huden, så den får sin glød tilbage.

Er delikat duftende af æterisk olie med stimulerende effekt.

Dosis og anvendelse

Brug det om morgenen inden fugtpleje eller som final step efter almindelig plejerutine for at få ekstra glød til ansigtet - perfekt som primer under makeup.

Indeholder

Key Ingredients:

Ekstrakt af passionsfrugt og passionsblomst, antioxidanter, hvedekimolie, vitamin E, mikroalger, malva, glycerin, macadamianøddeolie, echinacea purpurearod, hyalorunsyre, triticum vulgare-kimolie.

Tromborg elsker at arbejde med planter på grund af deres gode egenskaber. Derfor vil æteriske olier være at finde i langt de fleste produkter.

Hvis du har allergi eller har behov for yderligere oplysninger om indholdet i produktet, er du altid velkommen til at kontakte vores fagpersonale her hos ApoPro for råd og vejledning.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Har du brug for hjælp?