Apopro

Sådan afhjælper du 3 hyppige hudproblemer

Hudproblemer er en helt normal del af manges hverdag. Der findes mange forskellige problemer såsom uren hud, tør hud eller pigmentforandringer. Her giver vi dig nogle råd til, hvordan du løser de 3 forskellige problemer. 

Uren hud

En bums kommer aldrig på et belejligt tidspunkt, og når man vågner op til en ny lige på kinden, skal den bare væk hurtigst muligt. Her er 3 produkter, som kan forebygge uren hud, så du minimerer risikoen for at få bumser:

  1. Lermaske fra Ecooking: Lermasken indeholder en kombination af Iris Ekstrakt, Zinksalt og A-vitamin, som renser og opfrisker huden. 
  2. Spot-plaster fra Vice Reversa: Avancerede patches mod urenheder og bumser, som bremser udviklingen på et tidligt tidspunkt i hudens dybe lag.
  3. Spot stick fra Australian Bodycare: Stiften indeholder Tea Tree Oil, som virker kløestillende, kølende og antibakteriel.

Pigmentforandringer

Med alderen oplever mange, især kvinder, at få pigmentforandringer i huden. Det ses typisk som mørkere pletter i ansigtet typisk på kindbene eller i panden efter ophold i solen. Her har vi samlet 3 produkter, som kan hjælpe dig med pigmentforandringer: 

  1. C-vitamin serum fra Ecooking: C-vitamin er en effektiv ingrediens til at give en mere ensartet hudtone og bekæmpe pigmentforandringer. 
  2. Pigment-plaster fra Vice Reversa: En banebrydende behandling, der lyser op, fugter og udvisker mørke pletter, solpletter, samt pletter efter bumser.
  3. Solcreme fra Ecooking: Det er nemmere at forebygge pigmentforandringer end det er at behandle problemet - så husk solcremen!

Læs hvordan du afhjælper tør hud
Har du brug for hjælp?