Apopro
Seagull Vådliggeralarm

Seagull Vådliggeralarm

1 stk Medicinsk udstyr
Mærke: Seagull
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '706.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt Fri fragt til pakkeshop eller 10,00 kr til døren

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Seagull vådliggeralarm flex er et hjælpemiddel til brug ved ufrivillig natlig vandladning (enuresis) hos både børn og voksne.
Seagull vådliggeralarm vækker brugeren ved lyd og vibration, når sensoren i trussen registrerer de første dråber.
På denne model Seagull vådliggeralarm kan brugeren vælge mellem at blive vækket af en vibration eller af en vibration og et lille stykke musik.

Alarmenheden sættes fast på underbuksen, arm eller ben med en medfølgende elastik og forbindes med sensoren med en ledning. Der medfølger både lang og kort ledning.

Lydstyrken kan justeres af brugeren. Erfaringer viser, at lyd og vibration er kraftfuld til at vække brugere om natten, især børn som sover særlig dybt.
Det kan tage op til 8-12 uger at afvænne sengevædning helt, men det er vigtigt at være tålmodig, så der har været en periode uden uheld, før man stopper med alarmen. Derved er der størst chance for at effekten bliver varig.

Anvendelse:

Fastgør sensor-clipsen på brugerens undertøj på det sted, hvor trussen først bliver våd. Placér selve alarmen på armen eller benet med det medfølgende elastiske bånd, vælg den længde ledning som passer til placeringen.

Alarmen har genopladeligt batteri, og den lades op via USB, - enten på computeren eller med et stik i stikkontakten. Når batteriet er opladt lyser alarmen blåt. Ved lavt batteri vil en rød pære blinke.

Sensor-clipsen rengøres med sprit/alkoholswabs efter hver brug, da snavs eller urinrester vil påvirke funktionen. Undgå at dyppe sensoren i vand. Husk at blæse clipsen HELT tør efter brug.

Har du brug for hjælp?