Apopro
Pharmaceris h-stimutone shampoo

Pharmaceris h-stimutone shampoo

250 ml
Mærke: Pharmaceris
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '199.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Pharmaceris H-Stimutone shampoo 250 ml

Pharmaceris H-Stimutone shampoo er designet til vask af hovedbund og hår og er til mænd og kvinder, der er tilbøjelige til hårtab, skæl og gråning. Det anbefales til svækket hår, der er tilbøjelig til for tidlig aldring, som manifesterer sig gennem synlig udtynding og begyndelsen af gråt hår. Shampooen bruges regelmæssigt i længere perioder, forsinker hårets grågrad og gendanner gradvist den naturlige, fysiologiske hårfarve. Formlen er velegnet til daglig brug. Shampooen har ingen hårfarvningseffekt.

Pharmaceris H-Stimutone shampoo tilbyder en effektiv løsning på problemerne med hårtab relateret til hårets naturlige genetiske alder samt miljø- og civilisationsrelaterede faktorer (stress, dårlige spisevaner, miljøforurening), der forårsager for tidlig aldring af håret. Shampooen renser effektivt hovedbunden og forbedrer hårtilstanden. Takket være den kraftige virkning af koncentreret naringenin fungerer shampooen på to måder: Den bremser hårets aldring og gendanner den naturlige hårpigmentering. Naringenin aktiverer mitokondrier, som er kritiske for livsprocesser i celler, forlænger deres levetid og dæmper generne, der er ansvarlige for undertrykkelsen af pigmentsyntese. På den måde sænker det håret gråt og reducerer antallet af gråt hår. Kombineret med nøddeekstrakt, som er en rig kilde til fytopigmenter, mørkner det gradvist gråt hår og gendanner dets naturlige farve. Et meget effektivt koffein- og naturligt vækstfaktor FGF-kompleks (som er genstand for en patentansøgning) styrker hårsækkene markant og forlænger deres levetid (vækstfasen), hvilket gør håret mindre tilbøjeligt til at falde ud og tyndes. D-Panthenol og kationiske polymerer med beroligende og regenererende egenskaber genopretter det naturlige pH-niveau i hovedbunden og hjælper med til at opretholde optimal hydrering.

Bemærkning

Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skyl straks med vand.


Dosis og Anvendelse

Brug shampooen dagligt eller mindst 3 gange om ugen. Påfør shampooen på vådt hår. Gnid det forsigtigt ind i 2-3 minutter, og skyl derefter med vand. Shampooen gør dit grå hår gradvist mørkere ved hver brug. Suppler med forebyggende shampoo en gang om ugen med den trichologiske renseskal H-STIMUPEEL. For at forbedre hårvækststimulerende virkning skal du bruge Pharmaceris H-STIMULINUM balsam og produkt H-STIMUFORTEN.

Indeholder

Ingredients: Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Polyquaternium-10, Laureth-2, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caffeine, Maltodextrin, Naringenin, Juglans Regia (Walnut) Shell Extract, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Glyceryl Behenate, Urea, Pentylene Glycol, Calcium Gluconate, Polyglycerol-3 Methylglucose Distearate, Cholesterol, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, Potassium Chloride, Potassium Phosphate, SH-Polypeptide-32, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Fragrance).

Opbevaring

Opbevares ved temperatur mellem 5-25 grader.