Apopro
Otri-Baby Refill

Otri-Baby Refill

10 stk Medicinsk udstyr
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
FAST LAV PRIS gælder i forhold til markedet generelt.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '39.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

OtriBaby engangsfiltre 10 stk.

OtriBaby er bløde engangsfiltre til nyfødte, spædbørn og børn. Til brug sammen med OtriBaby næsesuger som sælges separat.

Engansfiltrenes bløde materiale er lavet til at tilpasse dit barns næse. Hvert engangsfilter er individuelt pakket og indeholder et absorberende filter, som tilbageholder slimen, så sugningen kan forløbe fundstændig hygiejnisk.

Bemærkning

  • Læs omhyggeligt informationen på denne pakning og på OtriBaby Næsesuger-pakningen før brug.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal OtriBaby Næsesuger håndteres af en forælder eller omsorgsperson som er i stand til at læse og forstå indlægssedlen, og kan skelne mellem mund, næse, ører og øjne forstå simple hygiejniske koncepter.
  • Opbevares utilgængeligt for børn.
  • Brug kun OtriBaby Næsesuger med OtriBaby engangsfiltre. Brug ikke produktet ved allergi over for indholdsstofferne i Næsesugeren (se sammensætning).
  • Brug ikke et brugt eller skadet sugestykke eller sugestykke med et manglende eller skadet filter. Af hygiejniske årsager og for at undgå kontaminering er sugestykkerne kun til engangsbrug. Efter brug skal sugestykkerne bortskaffes.
  • Spørg apotekspersonalet eller din læge til råds, hvis du har yderligere spørgsmål angående brugen af produktet.
  • Utilsigtede hændelser der opstår i forbindelse med brugen af dette produkt skal rapporteres til fremstilleren og Lægemiddelstyrelsen.


Dosis og Anvendelse

Næsesugning anbefales, når dit barns næse er tilstoppet og ved behov; specielt inden dit barn skal have mad eller skal sove. Produktet er udformet til at rense dit barns næse ved skånsomt at fjerne sekret i næsen.

Anvendelsen af OtriBaby bløde engangsfiltre sammen med OtriBaby Næsesuger er nem og hygiejnisk at bruge, og hjælper dit barn med at spise, sove og trække vejret normalt igen, så det kan få det bedre. Dette produkt er tiltænkt individer som ikke er i stand til at pudse deres næse selv såsom nyfødte, babyer og børn. For nyfødte bør du dog tage kontakt til lægen før brug.