Apopro
One Meal +Prime - Apple and Cinnamon

One Meal +Prime - Apple and Cinnamon

70 g
Mærke: nupo
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 25% på udvalgte kosttilskud. Tilbuddet gælder i perioden 17.06 - 30.06.2024.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '22.45' | customcurrency}}
{{ 29.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Med en bagt konsistens, rigtige havreflager og en fløjlsblød kerne i midten får du en helt ny type måltidserstatning, som slår benene væk under dig. Smagen af sød og syrlig æble krydret med klassisk kanel er ganske enkelt uimodståelig.

Du får et højt protein- og fiberindhold kombineret med alle de vigtige vitaminer og mineraler samt den essentielle linolsyre i ét måltid. Alt dét for 244 kcal pr portion - nemt og bekvemt.

Hvis brugt som måltidserstatning to gange om dagen, kombineret med en energireduceret kost, kan One Meal +Prime Soft Baked bidrage til vægttab*

*Udskiftning af et af de daglige hovedmåltider i en energireduceret kost med en måltidserstatning bidrager til vedligehold af vægten efter vægttab. Udskiftning af to daglige hovedmåltider i en energireduceret kost med måltidserstatninger bidrager til vægttab. Alle måltidserstatninger har et højt indhold af protein. Med et naturligt indhold af sukker. Det er vigtigt at opretholde en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.

Indeholder

MÆLKE protein, fugtighedsbevarende middel: glycerol ( E422 ); sødestof: maltitol ( E965 ); hydrolyseret HVEDE protein [ GLUTEN ],
HAVRE [ GLUTEN ] (7%), HVEDE mel, solsikkeolie, olivenolie, emulgator: akaciegummi ( E414 ); majsfibre, kokosolie, dikaliumphosphat ( E340ii ), sød MÆLK spulver, calciumcarbonat ( E170 ), kanel (1%), hævemidler: kaliumtartrater ( E336 ), natriumcarbonater ( E500 ); salt, vitamin- og mineralblanding (natriumchlorid, natrium-L-ascorbat, maltodextrin, ferripyrophosphat, DL-alpha-tocopherylacetat, nikotinamid, zinkoxid, retinylacetat, calcium-D-pantothenat, natriumfluorid, manganosulfat, cyanocobalamin, D-biotin, chrom(III)chlorid, natriumjodid, cholecalciferol, pteroylmonoglutaminsyre, natriumselenit, kobbercitrat hemitrihydrat, pyridoxinhydrochlorid, thiaminhydrochlorid, phytomenadion, riboflavin, natriummolybdat), kakaosmør, magnesiumoxid ( E530 ), aroma, grøn the, æblesyre ( E296 ), emulgator: solsikkelecithin ( E322 ); sødestof: sucralose ( E955 ).

For allergener, se ingredienser med store bogstaver og FED skrift.
Kan indeholde spor af soja, nødder og peanuts.

Opbevaring:

Køligt (mellem 15 C°- 22 C°), tørt og ikke i direkte sollys.

Vær opmærksom på

Husk altid at drikke rigeligt (min. 2-3 liter vand om dagen). Produktet har kun den ønskede virkning som led i en energireduceret kost, hvor andre fødevarer indgår.

Udskiftning af et af de daglige hovedmåltider i en energireduceret kost med en måltidserstatning bidrager til vedligehold af vægten efter vægttab.

Udskiftning af to daglige hovedmåltider i en energireduceret kost med måltidserstatninger bidrager til vægttab. Det er vigtigt at opretholde en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.

Overdreven indtagelse kan virke afførende.

Klassificeret som

Produktet er et levnedsmiddel