Apopro
MINAMI MorDHA 80 % omega-3 fiskeolie

MINAMI MorDHA 80 % omega-3 fiskeolie

60 stk Kosttilskud
Mærke: MINAMI
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
{{ '269.00' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

MINAMI MorDHA Original (80 %) er en ekstremt ren fiskeolie af højeste kvalitet med det højeste DHA-indhold pr. kapsel på det danske marked. Denne højt koncentrerede omega-3 er specielt fremstillet til gravide og ammende samt kvinder, der forsøger at blive gravide, hvor DHA-fedtsyren er ekstra vigtig, for at fosterets hjerne og syn udvikles normalt.

Moderens indtag af DHA bidrager til, at øjne og hjerne udvikles normalt hos fosteret og hos spædbarnet, der ammes. Den gavnlige virkning opnås med et dagligt indtag af 200 mg DHA udover det anbefalede daglige indtag af omega-3-fedtsyrer for voksne; det vil sige 250 mg DHA og EPA. En højere dosis DHA er også egnet til ældre med det formål at bevare hjernens og synets normale funktion.

Da Minami MorDHA omega-3 er ekstremt ren, er niveauerne af miljøgifte nærmest upåviselige og langt under de meget strikse grænser i EU. Fiskeolien er certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea. Kapslen er af fiskegelatine og har en naturlig citronsmag. Efterlader ingen eftersmag.

Dispenseringsform

Kapsler

Dosis og Anvendelse

Til gravide og ammende samt kvinder, der forsøger at blive gravide. Også til ældre med behov for DHA. Til voksne: 1 kapsel om dagen. Softgel-kapsler med citronsmag, der kan synkes, tygges eller prikkes hul på. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Det er sikkert at bruge MINAMI MorDHA Original både før graviditeten, under graviditeten, og mens man ammer. Kan bruges sammen med multivitaminer til gravide.

Indeholder

Fiskeolie (ansjos, sardin og makrel), fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol), naturlig citronaroma, antioxideringsmidler (rosmarinekstrakt og tokoferolholdigt ekstrakt).

Opbevaring

Opbevares uden for små børns rækkevidde.

Opbevares køligt og tørt (maks 25 grader). Undgå direkte sollys. Bør ikke fryses.

Vær opmærksom på

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.

Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.

Har du brug for hjælp?