Apopro
Meraki Hand soap, Pure basic

Meraki Hand soap, Pure basic

490 ml
Mærke: Meraki
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '149.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

En parfumefri og certificeret økologisk håndsæbe fra Meraki. Den rengør dine hænder skånsomt uden at tørre dem ud takket være aloe vera og glycerin. For virkelig at holde på fugten, er der tilsat pentavitin, så din hud forbliver blød og smidig. Det er et plantebaseret sukkeraktiv og din nye superhelt til huden. Pure Basic-håndsæben fra Meraki er sammensat af skånsomme ingredienser, og så få af dem som muligt, så den kan bruges af hele din familie. Hvis du ønsker at skære ned på produkter og forenkle din hverdag, er dette den perfekte løsning. Håndsæben er COSMOS-certificeret økologisk af Ecocert, er Svanemærket og bærer AllergyCertified-mærket. Hudvenlig. Familievenlig. Og hyldevenlig på grund af den fine æstetik.

Anvendelse

Gør dine hænder våde, tilsæt en passende mængde sæbe, og skum sæben grundigt op. Skyl med vand. Velegnet til daglig brug og alle hudtyper.

Indeholder

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Maris Sal, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Levulinate, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate. 99% natural origin of total.20% of the total ingredients are from organic farming.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.