Apopro
Mellisa Softening Conditioner

Mellisa Softening Conditioner

200 ml
Mærke: Mellisa
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
{{ '159.00' | customcurrency}}

Denne vare er desværre ikke tilgængelig!

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt Fri fragt til pakkeshop eller 10,00 kr til døren

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Softening Conditioner

Genopbyggende hårbehandling der både kan anvendes som balsam og som dybdevirkende kur. Øger hårets naturlige fugt med op til 200% efter 5-6 behandlinger og efterlader det ekstremt blødt og skinnende.

Mellisas Softening Conditioner er baseret på en teknologi, der får fugt, smidighed og glans tilbage i selv ekstremt tørt hår. En kombination af mineraler og aminosyrer fra quinoaprotein kombineret med biomarine aktiver og en ny innovativ matrixleveringsteknologi styrkes håret indefra, og forsegler hårets yderste lag, så håret bliver skinnende smukt.

Den unikke matrixteknologi muliggør en målrettet påvirkning af hårfibrene, og som derved sikrer fiksering af de aktive ingredienser. Denne specifikke matrixteknologi baner vejen for en stor forbedring inden for hårpleje, idet den forstærker distributionen, leveringen af de aktive stoffer og effekten af disse. Matrixen forbinder sig med hårfibrene og forlænger kontakttiden med de aktive ingredienser, hvorved hårets kvalitet og udstråling forbedres betydeligt.

Hår består først og fremmest af proteiner, også kaldet keratiner. Når håret er tørt og slidt, skyldes det, at keratinet forsvinder. Med matrixleveringsteknologien i Mellisa Softening Conditioners specielle formular, kan du tilføre quinoaproteiner, som trænger dybt ind i hårstråene, hvor de styrker og genopbygger håret fra hovedbunden og helt ud til spidserne. Quinoaproteiner forsegler ligeledes fugten og efterlader håret uden filtre, sundt og stærkt. Ydermere er Softening Conditioner formuleret med en særlig PH-værdi, for at smidiggøre og forsegle hårets yderste. Resultatet er et silkeblødt, glansfuldt hår med øget elasticitet uden brug af silikoner.

Mellisa Softening conditioner er særligt designet til at reparere og genskabe de naturlige forudsætninger for et smukt og stærkt hår. Behandlingen virker i håret indefra ved at genoprette og styrke hårfibrene, og dette reflekteres på hårstråenes yderside med et hår, der er tydeligt forbedret i både blødhed, styrke og glans.

Dosis og anvendelse

Behandlingen kan anvendes af alle hårtyper. Både fint og let hår, som ikke vil blive tynget af behandlingen, samt ekstremt tørt og skadet hår, som vil blive blødgjort, smidigt og glansfuldt.

Afhængigt af hvor dybdegående du ønsker at behandle dit hår, kan behandlingen både benyttes kortvarigt som ved en regulær balsam (1 minut), eller i længere tid (15 minutter eller mere), for at give en mere intensiv og dybdegående kurbehandling.

Indeholder

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Centaurea Cyanus Flower Water, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Behenamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Lactic Acid, Glycerin, Cystoseira Compressa Extract, Zea Mays Starch, Benzyl Alcohol, Propanediol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aroma

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.