Apopro
KRAES Pleje- & Massageolie

KRAES Pleje- & Massageolie

150 ml
Mærke: KRAES
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 25% på udvalgte produkter til børnefamilien. Tilbuddet gælder i perioden 15.4. - 28.4.2024. Gælder ikke modermælkserstatning, stærke vitaminer og mineraler, medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '133.45' | customcurrency}}
{{ 177.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

I udviklingen af KRAES pleje & massage har vi haft fokus på at skabe en lækker, innovativ og eksklusiv olie, som kombinerer det plejende aspekt med ideelle massage-egenskaber. Den unikke sammensætning af fugtgivende, blødgørende og anti-inflammatoriske olier efterlader huden silkeblød og elastisk, uden samtidig at fedte huden eller tilstoppe porerne.

Den praktiske spray-top sikrer en jævn og præcis dosering af olien, og den er nem at smøre på.

KRAES pleje & massage er ligeledes ideel, hvis du ønsker at tilføre badevandet en smule næring til huden.

Vi har i udviklingen konsulteret os med stærke ressourcer på baby-massage området, bl.a. Katrine Birk, forfatter til Tryk & Glad-serien og stifter af Tryk & Glad-massageinstruktøruddannelsen.

KRAES pleje & massage er uden tilsætningsstoffer - bare ren natur!

Anvendelse:

Lækker og luksuriøs olie som kombinerer det plejende aspekt med ideelle massageegenskaber. Vores unikke sammensætning af fugtgivende, blødgørende og naturlige olier efterlader huden silkeblød og elastisk uden samtidig at fedte huden eller tilstoppe porerne.

Ingredienser:

I KRAES pleje og massage anvender vi ingredienser fra naturen - intet andet: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Avena Sativa Kernel Oil

ANBEFALING:

Vi anbefaler altid at man afprøver produkterne på et lille hudområde (hånd/albue/fod), så man er sikker på at man ikke får en negativ reaktion.